Tarım arazisi Haberleri

Sağanak 5 gün boyunca durmadı! Tarım arazileri sular altında Türkiye'nin ''yarını'' için kırmızı alarm: 27 milyondan 23'e düştü!
Türkiye'nin hayalet köyünü Youtuber'lar bastı Bir ilimiz çekirge istilası altında! Bakanlık ilaç gönderdi Tarım arazisine yapılan lüks villa yerle bir edildi Tarlaları kaydıran fay kırıkları havadan görüntülendi
Hakkari'de çekirge istilası: ''73 yaşındayım böylesini görmedim'' Tarımda yeni dönem: Bir yıl ekilmeyen tarla kiralanacak Cansız bedenleri bulundu, bir şehir uyumadı Türkiye'nn bir acı gerçeği daha! Ekilecek araziler bakın ne oldu... Sağanak yağış fena vurdu: Tarım arazileri sular altında Sebze, meyve fiyatlarında ucuzlamayı unutun! Ne altın ne dolar, ne de kripto... Duayen yatırımcı 3 öneride bulundu Edirne'de tarım arazileri sular altında kaldı Osmaniye'de kuvvetli sağanak sonrası yol çöktü Bir zamanlar balık tutuluyordu... Baraj gölü tarla oldu! Sarıgül'den golf sahasında tarım mesajı için açıklama Tarım ülkesi Türkiye'nin geldiği hal içler acısı! AK Partili belediyenin imar planı ilçeyi ayağa kaldırdı Trakya’daki tarımı alanları yapılaşmaya açılıyor 7 ilde çiftçiye ücretsiz arazi müjdesi Hazine'ye ait araziler tarıma açılıyor! Türkiye'nin en verimli tarım arazileri otellerin oldu! Hırsızlar Türkiye'nin en etkili tarım alanını bu hale getirdi!