Ters yön Haberleri

İstanbul'da film gibi kovalamaca! Ters şeritte yakalandılar Yine bir yol verme cinayeti: Ters yöne girdi, tartıştı, kurşun yağdırdı!
Otoyolda ters şerit dehşeti: 3 ölü var! Küfür, hakaret, tehdit.... Kaza yapan kadınlar polisi çıldırttı Trafik trafik olalı böyle maganda görmedi: Ters yönde tam gaz maganda İstanbul'da TEM'deki trafik teröristi kamerada! Kilometrelerce ters yönde ilerledi
Otoyolda ''belasını'' arıyordu; buldu! Ters şeritte korkunç kaza Ters yöne giren yolcu otobüsü araçları biçti: Yaralılar var Ters yön faciası! TIR ile yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı İstanbul'da elektrikli scooter kazası kamerada! Çarpıp kaçtı İstanbul'da çocuk trafik canavarı dehşeti! Ölü ve yaralılar var İstanbul'da eli baltalı maganda dehşeti kamerada İstanbul'da ters yön dehşeti! Çok sayıda yaralı var İstanbul'da bayramın ''trafik canavarları'' şoke etti İstanbul'da cinayet gibi trafik kazası! Ters yönde dehşet: 1'i bebek 3 kişiyi ezdi Trafikteki ''ters yön canavarı'' kamerada İstanbul trafiğinde ''kırmızı plakalı'' trafik magandası kamerada! İstanbul trafiğinde pes dedirten görüntüler Çevreyolu'nda ''ters yön'' magandası kamerada Küçükçekmece'de isyan ettiren görüntü! Trafiği böyle tehlikeye sokuyorlar Bu da at arabalı hırsız dehşeti Ters yön facia yarattı: 2 ölü, 2 yaralı Alkollü kadın sürücü dehşeti kamerada! TEM otoyolunda ters yönde tam gaz tehlike!