Timsah Haberleri

Hayvanat bahçesindeki timsahın midesinden çıkanları gören inanamadı Kaçak göçmenlere karşı timsahlı hendek planı masada!
Sahte peygamberin vaftiz şovu korkunç bitti Hem cinsiyetini hem de adını değiştiren Timsah Celil'în yeni imajı olay oldu Kendisini ısıran timsadan bakın nasıl kurtuldu! İnek sesini duydular ama timsah çıktı!
Katil timsah görenleri dehşete düşürdü Timsah ve pitonun kapışması kamerada Timsah Evi projesi ile yasal olarak timsah besliyorlar Parkta timsah dehşeti! Bir anda ortaya çıktı, ortalık birbirine girdi 4 gündür aranıyordu! Dev timsahın midesinden çıktı Eve giren 1.5 metrelik timsah böyle yakalandı Kaybolan adamın cesedi timsahın midesinden çıktı Vahşi doğanın acımasız avcıları karşı karşıya! Timsah neye uğradığını şaşırdı Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Meli Bendeli'den yatak pozu Timsah bu sefer sert kayaya çarptı! Çiğnemeyi başaramayınca geri bıraktı Türkiye'nin ''timsah adası'' böyle görüntülendi Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah'ı yaptırdığı estetikle gündeme geldi Timsah küçük çocuğu ailesinin gözlerinin önünde yedi Mucize kurtuluş! Pitonun midesinden canlı olarak çıkarıldı Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i yaşadığı zorlu süreci anlattı Korkutan görüntüler: Onlarca timsah kıyıya çıktı Cinsiyet değiştiren Çukur'un ‘Timsah Celil'i son halini paylaştı En yakın dostu bir timsah: Kimlik kartı bile çıkartmış...