Vakıf Haberleri

Gökçek hakkında bir şok iddia daha: 'Otoparkları eşinin vakfına kiraladı'' 309 milyon TL bağış toplayan 15 Temmuz vakfı kayboldu!
2020'de vakıflara rekor para aktarımı ! O ders için öğretmenleri müftülükler belirleyecek Taksim Camii İslam, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı kuruldu Vakıflara bir yeni gelir kapısı daha açıldı!
Vakıflara yapılan yardımlar buhar oldu! Para da kayıp 15 Temmuz Dayanışma Vakfı da kayıp ! İYİ Partili Özkan'dan AK Partili Göksu'ya ''vakıf'' yanıtı İBB Meclisi'nde vakıf tartışması: Bir kaç aile belirleyemez Ekrem İmamoğlu'ndan ''vakıf'' açıklaması İBB vakıfların kaynaklarını kesince ilçe belediyeleri devreye girdi MEB'ten vakıflarla protokolü uzattı 437 vakıftaki 203 yöneticiye dava ! İmamoğlu'ndan vakıflara dair yeni açıklama ! İmamoğlu Erdoğan'ın damadını neden ziyaret ettiğini açıkladı Pakize Akbaba'dan Erdoğan'a tepki: ''Oğlunun kurduğu vakıflara benzemez'' Devletin kasasından vakıf ve derneklere 800 milyon TL Harvard Üniversitesi'nden Prens'in vakfına iptal kararı İmamoğlu'ndan ''vakıf'' göndermeli paylaşım ! CHP'li Hürriyet vakıf ve derneklere aktarılan paraları açıkladı Beşiktaş'ta ''Vakıflara değil öğrenciye hizmet'' pankartları İBB'nin vakıflara yaptığı yardımlarla ilgili haberlere erişim engeli Atatürk'e hakaret yağdıran sözde yazar Türkiye'de ödül bile almış