Vatandaş Haberleri

Bu mu kıskanılan Türkiye ? Vatandaşın borcu kat kat arttı ''Alo fetva'' hattına ''Allah akıl fikir versin'' dedirten sorular!
Hiç gitmediği İstanbul’daki köprüden 3 defa ceza yedi İntihar eden kadını battaniye geren vatandaşlar kurtardı! Polise üstünü aratmak istemedi; boğazını kesti! Geçiş garantili otoyolda fatura yine vatandaşa çıktı!
İhtiyaç kredilerine rekor başvuru! Yine bir borç intiharı ! Ekonomik kriz bir can daha aldı! Ankara'da korku dolu saatler! Geceyi sokakta geçirdiler Müge Anlı'da sosyal medyayı sallayan diyalog! Erdoğan'a oy veren vatandaş Akşener'den bakın ne istedi Yoldan geçen vatandaşın teklifi ile intihardan vazgeçti Ambulanstaki hastanın hayatını vatandaşlar kurtardı ''AK Parti Kongreleri lebaleb dolu'' diye isyan eden esnaf masa ve sandalyelerini yaktı 37 yaşındaki vatandaş yatağında ölü olarak bulundu Tek başına termik santralin lisansını iptal ettirdi! Geçiş garantili otoyoldan 10 kat ceza geldi! CHP'li belediyeler pandemide kesenin ağzını açtı! Ekonomik krizden bunalıma giren vatandaş ekmek teknesini yaktı! Vatandaş satın alamayınca fotoğrafını çekti; altın değil erik! Elektrikte her 100 liranın 30'u şirket kasasına gitti! Taciz iddiası sokağa döktü! Polisten kaçan şüpheliye vatandaştan darp! O anlar saniye saniye kamerada Hırsızı vatandaşlar böyle yakaladı!