Virüs Haberleri

Yeni salgın alarmı! Cinsel yolla bulaşan virüs hızla yayılıyor Bir bu eksikti! Şimdi de ''SuperGrip'' tehdidi! İşte belirtileri...
Covid-19 mevsimsel gribe dönüşecek... Ancak tek 1 şart var Vaka ve ölüm sayıları korkutuyor! İşte son 24 saatin vaka ve ölüm sayıları Olay olacak itiraf: ''Covid-19 için aylar öncesinden uyardım, dinlemediler'' Koronavirüsten sonra şimdi de ''Nipah'' alarmı! İlk kurban 12 yaşında!
Son 24 saatin koronavirüs tablosu alarm veriyor! Korkutan rakamlar Son 24 saatin koronavirüs tablosunda korkutan rakamlar Dünya diken üstünde: Korona bitmeden ''Marburg'' kabusu başladı Çin'de koronavirüs yeniden patlak verdi: Seferler durduruldu Yine Çin! Hiç bilinmeyen 28 farklı virüs tespit edildi 20 Temmuz Türkiye'de koronavirüs tablosu açıklandı Çin'de yeni virüs alarmı! İlk ölüm gerçekleşti Bakan Koca: ''Kontrol altında tutmak güçleşiyor'' diyerek paylaştı! Koronavirüsten ölenlerin sayısı 4 milyonu aştı Virüsün kıyım yaptığı Hindistan'da korkun manzara Koronavirüsle mücadelede sevindiren haber 24 Haziran koronavirüs tablosu açıklandı John McAfee hapishanede ölü bulundu 18 Haziran Türkiye'nin koronavirüs tablosu Bir bu eksikti... Köpeklerden bulaşan yeni bir koronavirüs tespit edildi Vaka ve test sayılarında büyük düşüş... İşte son 24 saatin koronavirüs tablosu Türkiye'de de uygulanan o aşının mutant virüslere karşı başarısı kanıtlandı Son 24 saatin koronavirüs tablosu açıklandı!