3 kişiyi öldüren zanlı yakalandı! İfadesi ortaya çıktı

Antalya'nın Aksu ilçesinde, kumar borcu yüzünden tartıştığı 3 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şüpheli, olaydan 8 saat sonra yakalandı.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi'nde meydana geldi. Bir aracın içinde bulunan 5 kişi arasında iddiaya göre, kumar borcu yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet K. yanındaki tabancayla ateş açtı. Vücuduna mermi isabet eden Güloluk Mahalle Muhtarı Mahmut Ş. ile İbrahim T., oğlu Galip T. ve Halil Ü. yaralandı. Ahmet K. olayın ardından araçtan inerek uzaklaştı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemede Mahmut Ş., İbrahim T. ve Galip T.'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Halil Ü. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

'BORCUMU ÖDEYECEĞİM', DİYE ÇAĞIRMIŞ

Mahmut Ş. ile İbrahim T. ve oğlu Galip T.'in cenazeleri, savcı incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ahmet K.’nin, borcu olduğu Mahmut Ş., İbrahim T. ve Galip T.'yi "Borcunuzu ödeyeceğim" diyerek olay yerine çağırdığı öğrenildi. Mahmut Ş., İbrahim T. ve Galip T.'in, hafif ticari araçla olay yerine gelerek Ahmet K. ile buluştuğu, çıkan tartışmada K.’nin tabancayla 3 kişiye ateş açıp kaçtığı belirtildi. Halil Ü.'yi de olay yeri yakınındaki noktada ağır yaralayan K., sosyal medya hesabında isminin yanına 'Daha filmin başındayız' yazdığı görüldü.

'ÖDEDİĞİM SENETLERİ VERMEDİLER'

Cinayetin hemen ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile Aksu İlçe Komutanlığı ekipleri, şüpheli K.'nin yakalanması için özel ekip kurdu. Çiftçilik yapan K.’nin gideceği noktaları tespit eden özel ekip, cinayetten 8 saat sonra şüpheliyi Aksu İlçesi Topallı Mahallesi'nde saklandığı yerde yakaladı. Sağlık kontrolü sonrası ilk ifadesini veren Ahmet K.’nin, "Sürekli senet imzalattılar, ödediğim senetleri vermediler, çıkmaza girdim ve bu yüzden vurdum" dediği öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası K., ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

Adli tıp kurumunda otopsi işlemi tamamlanan Güloluk Mahalle Muhtarı Mahmut Ş.'nin cenazesi ailesine teslim edildi. İbrahim T. ile oğlu Galip T.'nin cenazeleri de bugün yapılacak otopsi sonrası ailelerine teslim edilecek. Cenazeler Aksu ilçesinde defnedilecek. Silahlı saldırıda yaralanan Halil Ü.'nün hastanedeki tedavisi sürüyor. 

Sonraki Haber