Dini nikahlı eş cinayet! Kocasını öldürdü

Ankara'da tartıştığı dini nikahlı eşi tarafından göğüsünden bıçaklanarak yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı evde birlikte yaşayan resmi nikahlı eşi Seher Ç. de Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını belirterek, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı." dedi.

Olay, saat 02.30 sularında Başkent'in Pursaklar ilçesi Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa sokakta meydana geldi. Önder Ç. ile resmi nikahlı eşi Seher Ç ve dini nikahlı eşi Yeşim Ö., evde oturdukları sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yeşim Ö., eline geçen bıçakla dini nikahlı eşi Önder Ç.'i göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Resmi nikahlı eş Seher Ç'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralanan Önder Ç., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pursaklar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Önder Ç., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

'EN AĞIR CEZAYI ALANA KADAR UĞRAŞACAĞIM'

Olay sırasında evde bulunan Seher Ç, polis ekiplerine verdiği bilgide Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını ifade etti. Çelik, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı. En ağır cezayı alana kadar uğraşacağım" dedi.

Adana'da hareketli gece! Evi kurşunlayıp bir kişiyi yaraladılar, araba çalıp kaçarken yakalandılar
Olaydan sonra evden kaçarak uzaklaşan dini nikahlı eş Yeşim Ö., yapılan arama çalışmasında emniyet ekipleri tarafından evinin yakınlarında bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sonraki Haber