Eşini katleden caniden kan donduran savunma

Kocaeli'de 35 yaşındaki eşini tabancayla vurarak öldüren zanlı ifadesinde "beni aldattığını düşündüm" dedi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir restoranın bahçesinde eşi K.B.'ı (35) tabancayla vurarak öldüren Ş.B.’ın ifadesi ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını öne süren Ş.B., “Eşimin beni aldattığını düşündüm, o gece sessiz olduğu için sahile çağırıp konuşacaktım. Sinirlenince kendime hakim olamadım iki el ateş edip öldürdüm” dedi.

Olay, önceki gün saat 01.00 sıralarında Gölcük ilçesi Halıdere Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. K.B. restoranın bahçesinde konuştuğu eşi Ş.B. tarafından tabanca ile vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde K.B.'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, olayın ardından K.B.’ın eşi Ş.B. ile onun ağabeyi N.B.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.B. tutuklanırken, ağabeyi N.B. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bu arada olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ş.B.’ın eşiyle konuştuğu sırada tabancasını çıkarıp ateş ettiği anlar yer aldı.

‘EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜM’

Ş.B.’ın ifadesi ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını öne süren Ş.B., “Evlendikten sonra İran’a taşındık. Bir süre sonra İran’da yapamayıp tekrar Kocaeli’ye dönmeye karar verdik. Buraya geldikten sonra eşimle aramızda problemler yaşanmaya başlandı. Eşimin beni aldattığını düşündüm, o gece sessiz olduğu için sahile çağırıp konuşacaktım. Bir süre yürüdükten sonra restoranın bahçesine geldik. Sinirlenince kendime hakim olamadım, iki el ateş edip öldürdüm” dedi.

İran asıllı Türk vatandaşı K.B.'ın cenazesinin alınması için ailesi ya da başka kimseler tarafından henüz bir başvuru yapılmadığı, cenazenin yapılan otopsi işlemlerinin ardından morgda bekletildiği öğrenildi.

Sonraki Haber