Esra Erol'da mide bulandıran pazarlık

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında canlı yayındaki mide bulandıran iddialar stüdyodaki izleyici de ekranları karşısındakileri de şoke etti.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Eşi Kezban T. ve kayınvalidesi Sibel T.'un beraber kaçarak evi terk ettiklerini söyleyen Hakan Ç., Esra Erol'da programına katılarak yardım istedi. Kayınbabası ile yayına katılan adam eşin ve kayınvalidesinin dönmesi için yalvardı. Kısa sürede bulunan Sibel T. ve Kezban T., canlı yayına getirilerek yüzleştirildi. Anne kızın anlattıkları ise Esra Erol ve stüdyodakileri hayrete düşürdü. İşte son dakika gelişmesinin de yaşandığı o anlar.

 "DAMADIM KIZIMI PAZARLAMAYA ÇALIŞTI"

 Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan Hakan Ç., eşi ve kayınvalidesini bulmak için yayına katılarak Erol'dan yardım istedi. Araştırmalar sonucu bulunan anne kız yayına getirildi. Kaçma olayının ardından ise şoke eden detaylar çıktı. Anne Sibel T., damadının kızını para karşılığı pazarlamaya çalıştığını söyledi. Yayına bağlanan dikkatli izleyiciler ise Sibel T.'un bankaların önünde duygu sömürüsü yaparak torununu kullanıp sürekli dilendiğini söyledi. Kayınvalide ise bu iddiaları önce kabul etmezken sonra bunun damadının yaptırdığını söyledi. Kezban T. ise eşi Hakan Ç.'ın kendisine sürekli şiddet uyguladığını öz babasının ise bu duruma şahit olduğu halde sessiz kaldığını söyledi. Damadından korktuğunu belirten kayınvalide Sibel ise Hakan Ç.'ın kazandıkları parayı ellerinde aldığını ve kendilerine şiddet uyguladığını belirtti.

Eşinin yaptıklarını anlatan Kezban T. ani bir kararla eşiyle barıştıklarını söyledi. Kayınvalide ise 'Kızımı pazarlıyor' iddiasında çark etti ve damadı Hakan Ç.'dan özür diledi. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol ise anne kıza, "Hakan Ç. sizi tehdit mi ediyor?" diye sordu. Anne kız ise Erol'un bu sorusuna 'Hayır' cevabını verdi.

Sonraki Haber