İstanbul'daki özel hastane skandalında yeni rezalet!

İstanbul Ataşehir'de bulunan bir özel hastanenin yoğun bakım servisinde çekilen ve infial yaratan iğrenç görüntülerin ardından bu sefer de yine yaşlı bir kadına, kilise müziği eşliğinde haç çıkarma işlemi yaptırarak dalga geçtikleri anlara dair görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Ataşehir'de bulunan özel hastanede 79 yaşındaki N.Z.’e yapılan eziyete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Skandal görüntülerde yaşlı kadına kilise müziği eşliğinde haç çıkarma işlemi yaptırıldığı görüldü.

İlk videoda yüzüne para atılarak korkutulan yaşlı kadının, ikinci videoda ise açılan kilise müziği eşliğinde haç çıkarma işlemi yaptırıldığı, erkek hemşire tarafından “Getir işlediğin günahları al buradan at at” denilerek Zeren’le dalga geçildiği görüldü.

Öte yandan, kadın bir hemşire tarafından çekilen videonun sonunda ise çaresiz kadının sessiz bir şekilde “tamam” diyerek adeta “yeter” dediği anlar yürekleri sızlattı.

Editörün notu: Aşağıdaki video yaş ve cinsiyet gözetmeksizin pek çok kullanıcımızı rahatsız edebileceği için Haber3.com editörleri tarafından şifrelenmiştir. Videoyu kendi isteğinizle izleyebilmeniz için parola bölümüne izle diyerek görüntüleri izlemeye onay vermeniz gerekmektedir.

Sonraki Haber