''Kedilere dokunmayın kaçakları ihbar ederim'' notu olay oldu

Antalya'da bir sitede yaşayan Ada A. Cabbad isimli vatandaşın, komşularına bıraktığı 'kedilere dokunmayın' mesajı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Antalya Lara'da yaşayan Ada A. Cabbad adlı vatandaş, komşularına bugüne kadar eşine az rastlanır bir not bıraktı. Cabbad, "Melisa Konutları Sakinleri, site içindeki kedilere birşey yaparsanız projede olmayan, tüm kaçakları ilgili kurumlara ihbar ederim" notunu bıraktı. Sosyal medyadan da paylaşılan not sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün haberine göre kedilerden rahatsız olup belediyeye şikayet eden komşularını ihbar edeceğinden çekinmeyen Ada A. Cabbad yazdığı notta şu ifadelere yer verdi: "Site içinde yaşayan, sayısı 6-7'yi geçmeyen sokak kedilerini 'Yok arabamı çiziyorlar, yok toplattırıp attıracağım' gibi yaklaşımlarla kanunen yasak olan sokak hayvanları haklarına girip kanuna aykırı bir şey yaptığınız takdirde, sitedeki tüm projede olmayan yapıları, cam balkon, demir vb. ne varsa hepsini belediye ile ilgili kurumlara şikayet ederim."

Sonraki Haber