Yasak aşk vahşeti! Hem eşini hem kuzenini öldürdü

Rize'de yaşanan korkunç olayda bir kişi "yasak aşk yaşadıkları" gerekçesiyle eşi ve kuzenini tabancayla vurarak öldürdü.

Korkunç olay, Rize Çayeli'nde meydana geldi. Dün saat 14.00 sıralarında F.M.B., eşi Y.B. ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği kuzeni Ş.A.B.’ü silahla vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olayı yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yeliz ve Şaban, hayatını kaybederken olay sonrası kaçan F.M.B. ise yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 14.00 sıralarında ilçenin Demirhisar köyünde meydana geldi. F.M.B., eşi Y.B. ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği, evinin yakınındaki çay bahçesinde gördüğü kuzeni Ş.A.B.’e tabanca ile ateş etti. F.M.B., ardından silah seslerini duyup evden çıkan eşi Y.B.’e de ateş etti.

KANLAR İÇİNDE KALDILAR

Ş.A.B. ile Y.B. kanlar içinde kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ş.A.B. ve Y.B.’ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

İki kişinin cansız bedeni, savcılık ve ekiplerin incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan F.M.B. ise jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Sonraki Haber