Başkasından hamile kalan evli kadından kan donduran sözler

Evden kaçtıktan sonra başkasından hamile kalan kadın ile kocası Müge Anlı'nın programında yüzleşti. Kocasının kendisini başka erkeklere sattığını iddia eden kadının sözleri stüdyoyu buz kestirdi.

İddialara göre kocasından ayrılmasının ardından evden kaçan ve yeniden eve döndüğünde başkasından hamile olan Hüda Ö., yeniden kocasıyla ve onun sevgilisiyle birlikte yaşamaya başladı. Fakat bir süre sonra yeniden ortadan kaybolan Ö., başkasından olan çocuğu da kocasına bıraktı. Canlı yayına katılan Ferdi Ö., kendisinin çalıştığı sırada eve başka erkekler alındığını öne sürdü. Bu sözler büyük şaşkınlık yarattı. Hüde Ö.'in madde bağımlısı olduğu da öne sürüldü.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER
Hüda Ö. ve Ferdi Ö., bugün Müge Anlı'nın stüdyosunda canlı yayında yüzleşti. İki taraf birbiri hakkında iddialarda bulunurken, Hüda Ö. adlı kadının iddiaları resmen kan dondurdu. Kocasının kendisini başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığını söyleyen Hüda Ö., "Ses sus. Beni adam adam gezdirdin. Beni sattın" ifadelerini kullandı.

"MADEM SATTIM, NEDEN BENİM YANIMA GELİYOR"
Eski eşinin iddialarının ardından yeniden söz alan Ferdi Ö. ise, "Madem ben bu kadını sattım. Neden benim yanıma geliyor. Zavallı bir insan değil o. Parası bitince benim yanıma geliyor" dedi.

SES KAYDI ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Diğer yandan Ferdi Ö.'in şu anda ilişki yaşadığı Yağmur adlı kadın hakkında ortaya atılan bir iddiada stüdyoda gerginlik yaşanmasına neden oldu. Telefonla canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kişi "Bundan 1 ay önce, Sultanbeyli Halep caddesi var. Bu Suriyelilerin meşhur olduğu bir sokak. O sokakta arkadaşımın berberi var. O berberin yanında oturmuş çekirdek yiyorduk. O Yağmur Hanım yanımıza geldi selam verip... Bize şöyle bir şey söyledi; 'Güzel bir bayanım var elimde, ister misiniz gençler?' dedi. Biz ilgilenmediğimizi söyledik. Hanımefendi şu an orada. Yağmur Hanım orada şu an iki kelimeyi bir araya getiremiyor ama yanımızda hiç öyle konuşmuyordu." şeklinde konuştu.

AYAĞA KALKIP BAĞIRMAYA BAŞLADI
Yağmur ise bunları duyunca "Yalan söylüyorlar, iftira atıyorlar" diyerek bağırmaya başladı. Stüdyoda dizlerine vurmaya başlayan Yağmur, "Böyle bir şey yok" dedi. Yağmur ayağa kalkıp bağırırken stüdyo bir anda karıştı. O anlarda Hüda'nın güldüğü dikkatlerden kaçmadı.

Sonraki Haber