Depremzedelerden belediye başkanına çok sert tepki

Kahramanmaraş'ın AK Partili Belediye Başkanı Hayrettin Güngör depremden etkilenen noktaları gezdiği sırada vatandaşların tepkisiyle karşılaşırken gazetecilerin de sorularını yanıtsız bıraktı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Felaket karşısında Maraş dahil 10 il enkaza dönerken 30 binden fazla insan hayatını kaybetti, on binlerce kişi yaralandı.

Felaketten sonra ise vatandaşlar yetkililere tepki göstermeye başladı. Bununla birlikte Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile korumalarının deprem bölgesindeki hareketleri sosyal medyada gündem oldu.

Güngör, deprem bölgesinde kendisine soru sormak isteyen Fox TV muhabirinin sorularını görmezden geldi. Güngör’ün peşinden giden Fox TV muhabirine ise korumalar engel oldu. O sırada Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e “4 enkazım var” diye seslenen bir vatandaşı ise korumalar itekledi.

Bu hareketine sinirlenen vatandaş, “Neden vuruyorsun bana, kime vuruyorsun” diye tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada yoğun tepki çekti.

Sonraki Haber