Erdoğan'ın Sedat Peker'in videolarına yaptığı yorum ortaya çıktı

Medyada AK Parti'ye en yakın isimlerden olan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarıyla ilgili yaptığı yorumu açıkladı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in yayınladığı videoları köşesine taşıdı.

Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videoları hakkında “Ciddiye almayın, önemsemeyin” dediğini yazarken,  "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde gündemde olan video operasyonları hakkında, 'Ciddiye almayın, önemsemeyin' dediğini duyunca önce şaşırdım." dedi.

Selvi "Ama daha sonra 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimi dahil şimdiye kadar birçok uluslararası operasyonu başarısızlığa uğratan Erdoğan’ın, 'video operasyonları' için 'Ciddiye almayın, önemsemeyin' demesine şaşırmadım" diyerek yazısını sürdürdü.

Selvi, Erkam Yıldırım'ın Venezüella'ya gidiş tarihinin doğru çıkmadığını belirterek "Halil Falyalı’yla ilgili iddiaları ise Falyalı yalanladı. Uyuşturucu iddiası tepki topladı. FETÖ yöntemleriyle Türkiye’ye operasyon çekenlerin üç iddiası doğru çıkmadıktan sonra bu kez gümrük konusu gündeme taşındı" diye yazdı.

Sonraki Haber