Mahfi Eğilmez'den ''telefonunu çıkar'' diyen vatandaşa unutlmayacak cevap

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir vatandaşın kendisini durdurup telefonunu çıkarmasını istediğini ve sonrasında neler olduğunu açıkladı. Eğilmez, "Hayal kırıklığına uğradı" dedi.

Ekonomist Mahfi Eğilmez, kendisine ait internet sitesinden yaptığı ekonomik değerlendirmelerle Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasında geliyor. Sokak röportajlarında yaygınlaşan "Çıkar telefonunu" furyası, Eğilmez'i de buldu. Twitter hesabından kendisinden telefonunu göstermesini istediklerini söyleyen Eğilmez, "Hayal kırıklığına uğradı" dedi.

Sokak röportajlarında sanki her bir ağızdan anlaşılmış gibi AK Parti'yi eleştirenlerden cep telefonlarını göstermeleri istenmeye başladı. Eleştirisini yapan herkese "Çıkar telefonunu" ifadeleri kullanılırken, iyi bir telefona sahip olanlara da ekonomiyi eleştirmeye hakkı yokmuş gibi davranılıyor. Aynı olay bu kez Eğilmez'in başına geldi.

BENİM DEĞİL SİZİN ELEŞTİRMENİZ LAZIMMIŞ

Sosyal medyadan paylaşım yapan Eğilmez, "Yolda yürürken biri 'ekonomiyi eleştirip duruyorsunuz telefonunuza bakayım' dedi. Gösterdim: Hayal kırıklığına uğradı. Çok daha pahalı bir şey bekliyordu sanırım. 'Siz gösterin telefonunuzu' dedim. Çok eski bir modeldi. 'Benim değil sizin eleştirmeniz lazımmış' dedim, gitti" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber