Müge Anlı seçim olmadan seçim sonucu paylaştı

ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında AK Partili bir milletvekili adayını konuk eden Müge Anlı, seçim sonuçlanmadan milletvekili adayını "vekil" olarak tanıttı.

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı, Şebnem Bursalı, ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Anlı, aynı zamanda ATV'nin Ankara Temsilcisi olan Bursalı'yı stüdyoya "Ben ona hep ablam diyorum. Yaş olarak değil karakter olarak ben onu hep kendime abla gördüğüm için. Bizim gazeteci büyüğümüz. Şimdi kendisi milletvekili oldu" diyerek takdim etti. 

Şebnem Bursalı milletvekilliğine dair, "Çok heyecanlıyım. İzmir'de çok seviyeli bir kampanya yürütüyoruz. Siyaset deyince siyasetin hep soğuk yüzü değil. Siyaset ne biliyor musun? Benim bir iddiam var, seçmene gidip 'Ben buyum' diyorum ben daha inandırıcı geliyorsam bana, sen daha inandırıcı oluyorsan seçmen sana oy verecek. Vurduya kırdıya hiç gerek yok. Kendini anlat, iddianı ortaya koy. Ben daha iyi yapabilirim iddiasıyla ortaya bir şey koyuyorum al işte sen de 15 yıldır tartışmasız birincisin" dedi.

Sonraki Haber