Müge Anlı'da yine kıyamet koptu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da programında yine stüdyo savaş yerine döndü.

Müge Anlı, Alaçatı'da aşçılık yapan Y.K.'un ailesini ağırladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün olaya el attığını vurgulayan ünlü gazeteci, genç adamın sevgilisi olduğu öne sürülen D.A.'nın ifadeye çağrıldığını belirtti. Programda yaşananlar bunla da sınırlı kalmadı. Müge Anlı, Y.K.'un kaybolmadan 1 ay kadar önce sevgilisi olduğu iddia edilen D.A. ile Makedonya'ya gittiğini anımsattı.

Y.K.'un ağabeyi V.K.; Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıklamada bulundu. V.K., "Benim amacım D.A.'yı rezil etmek değil. Kardeşimi aramak. 2 ayrı erkeğe otele rezervasyon neden yaptırdın? Y.K.31 Mayıs günü İstanbul'dan Makedonya'ya uçtu. Akşam saat 18.00 gibi beni aradığını ve ertesi gün döneceğini söyledi. Bu bilgileri benim turizmci bir arkadaşım verdi." ifadelerini kullandı.

150 METRE İLERİDE BAŞKA OTELDE SEVGİLİSİ İLE KALMIŞ!

Y.K.'un kaldığı otelde D.A.'nın da konakladığını belirten V.K. açıklamalarına şöyle devam etti:

"Y.K.'un kaldığı otele 150 metre çaprazında bir otel daha var. O otelde H. kalıyor. H. ve D.A.'nın o otelde kaldığını belgeleyebilirim."

 Y.K.'un 10 günlük tatilinden olması gerekenden erken döndüğünü söyleyen V.K., şu ifadeleri kullandı:

"Y.K., 'Ben daha erken döneceğim. Burada yaşanmaması gereken şeyler oldu' dedi."

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan konuya ilişkin bir açıklama da acentelik işi yapan M.'den geldi. M., bahsi geçen otellere D.A. tarafından rezervasyon yapıldığını belirtip şu ifadeleri kullandı:

"H., Makedonya'da iki farklı yerde kalmış. Otellerde iki farklı oda kiralanmış."

NE OLMUŞTU?

Genç aşçı Y.K.'tan Temmuz ayından bu yana haber alınamıyor. Ailesi, Y.K.için endişelendiği için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Canlı yayında yapılan açıklamalar şüphe oklarının D.A. ve H.'a çevrilmesine neden oldu. Y.K.'un bir cinayete kurban gitmiş olma ihtimalinden endişe duyuluyor.

Y.K.'un D.A. ve kardeşleriyle kurduğu arkadaşlığın boyutu ise izleyenlerde merak uyandırdı.

D.A.'un evli olmasına rağmen genç aşçı Y.K. ile sevgili olduğu iddia edildi. Y.K.'un ağabeyi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


"D.A. evli ve boşanma aşamasında olduğunu söylemişti hepimize. Temmuz'da son davasının olduğunu ve sonra da Y.K.ile evleneceğini söylüyordu. Daha sonra biz D.A.'nın yalanlarını öğrendik. D.A. aslında evliymiş ve boşanmak da istemiyormuş. Ortada dava da yokmuş. Y.K.bu yalanları öğrenince ilişkiyi bitirmişti. D.A. 3 yıl boyunca kandırmış. Hatta D.A. sadece Y.K.ile değil başka kişilerle de konuşuyormuş."

Programda D.A.'un sevgilisi olduğu iddia edilen H. adlı bir şahsın da olaya dahil olmasıyla durum iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.


"Makedonya'ya giden Y.K.ve D.A.'nın orada güzellik merkezi sahibi H.'la tanışıyor. Üstelik D.A., Y.K.'u kardeşim, H.'u da ağabeyim olarak tanıştırmış" şeklindeki açıklamalar üzerine programa bağlanan D.A. Hanım, şu açıklamayı yaptı:

"Ben Makedonya'da hukuk okuyorum. Y.K.telefon almak için benim yanıma gelmişti. Amacım yalnızca ona yardım etmekti. H. ile onu ben tanıştırdım. Daha sonra görüştüklerini bilmiyorum."

Y.K.Bey'in kaybolmadan önce H. ile görüştüğü aktarılırken dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Y.K.'un bir arkadaşına H.'u araştırması için mesaj attığı öğrenildi. H. ise Y.K. ile ortak olacaklarını söyledi. H.'in yaklaşık 500 tane güzellik merkezinin sahibi olduğu öğrenildi.


H.'in iddiasına göre Y.K.bir tarla sattı ve 4 milyon TL ile güzellik merkezine ortak olmak istedi. H. yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Y.K., bir arkadaşıyla görüşecekti. Onu bekledim. Daha sonra onu lüks bir arabanın yanına bıraktım." ifadelerini kullandı.

Açıklamalar üzerine Y.K.'un bir arkadaşı canlı yayına bağlandı ve şu açıklamayı yaptı:

"Y.K.başında bir iş olduğunu ve kendisinin tehdit edildiğini söyledi. Y.K.bana bir mesaj attı. Birisinin fotoğrafını attı. Bu kişinin polis olduğunu ve kendisini tehdit ettiğini söyledi. Y.K.'un büyük paraları yoktu. Ortaklık kurması söz konusu değil."


D.A. Hanım, H. ve Y.K.ile sevgili olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. H.'in ofisinde çalıştığı öğrenilen bir kişi ise "H.'in odası camla kaplıydı. İçerisi görülüyordu. H.'in yanında el ele oturuyorlardı. Her gün geliyordun. Giyinip süslenip sabahtan akşama kadar ofiste oturuyordun. Özel kahvaltılar, kahveler geliyordu. Arabanın rengi kiremit rengiydi. Yağmurlu bir akşamda o araçla personelleri evlerine bıraktın" açıklamasında bulundu. Bu kişi, H.'in Kurban Bayramı'nda üstü kanlı bir şekilde ofise geldiğini de söyledi:


"O günden sonra H.'in ruh hali çok değişti. Kurban kestim o yüzden üstüm bu halde dedi. Daha sonra kapalı alanlara girme fobisi oldu. Eli ayağı titriyordu."

"BENİMLE ONUNLA KURDUĞUM HAYALLERİ BAŞKASIYLA YAŞAYACAK"
Y.K.'un ağabeyi V.K. ise şu açıklamayı yaptı:

"Y.K., Makedonya'dan dönünce D.A. ile bu iş bitti dedi. 10 günlüğüne gittiği tatilden 2-3 gün sonra geri döndü. Döndükten belirli bir süre sonra Bursa'ya gideceğini söyledi. Benim onunla hayalini kurduğum şeyleri başka birisiyle yaşayacak."

V.K. sözlerini şöyle sürdürdü:

"Y.K.bana D.A. ile bir bungolova gitmenin hayalini kurduğunu söyledi. Benimle hayalini kurduğu şeyi H. ile yaşayacak. Onlara yüzümü göstereceğim dedi."

"SEVGİLİSİ DEĞİLSE NEDEN ASKILIĞIMIZDA İÇ ÇAMAŞIRI ASILIYDI"
D.A. ise "Y.K.benim kardeşim gibiydi. İnsanların yanında bana abla diyordu. Beni karalamayın" diyerek kendini savundu.

V.K. "Madem sevgili değildi bizim evimizin askılığında iç çamaşırları neden asılıydı? Neden bizim eve geliyordu."

Sonraki Haber