AK Parti'de kritik zirve ! Erdoğan kurmaylarıyla görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin seçim ittifakı önerisiyle ilgili AK Parti yönetimi ile toplantı yapacak. Ardından Başbakan Yıldırım ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019'da hayata geçecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği seçim ittifakı konusuyla ilgili olarak AK Parti yönetimi ile görüşecek. Erdoğan, toplantının ardından Başbakan Yıldırım'ı kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 15.00'te İstanbul'da AK Parti yönetimi ile görüşecek. Görüşmede, uyum yasaları ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği seçim ittifakı ve seçim barajı olacağı dile getiriliyor.

Toplantıda Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ile Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop yer alacak.

ERDOĞAN, BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından saat 17.00'de Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, kabul, saat 17.00'de Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde gerçekleşecek.

Bahçeli'den seçim ittifakı hesabı ! Canlı yayında çizerek anlattı

Sonraki Haber