Ankara'da kritik zirve! Kılıçdaroğlu, İnce'ye gidiyor

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ziyaretleri kapsamında bir Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi’ne de gideceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti ziyaretleri devam ediyor. Daha önce BTP, Milli Yol ve HDP ile görüşen Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nden de randevu isteyeceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu ile görüşen Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’in köşe yazısından ilgili bölüm şöyle:  “Kılıçdaroğlu’na Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin adaylığını da sordum. Kılıçdaroğlu, “Diğer partiler gibi Memleket Partisi’ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum” karşılığını verdi. Kılıçdaroğlu, HDP ile görüşmenin de olumlu geçtiğini söyledi. HDP’nin “ilkelerde anlaşırsak destekleriz” yaklaşımını ve iktidar medyasındaki “bakanlık verecekler” haberlerini anımsattığım Kılıçdaroğlu, HDP’nin bakanlık gibi bir talebi olmadığının altını çizdi.”

Sonraki Haber