Babacan'dan Erdoğan'a ''çocuk bezi'' yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sen git çocuk bezi sat" diyerek seslendiği DEVA Partisi lideri Babacan "Önemli olan helalinden kazançtır. Kazancın nereden geldiği önemli değil" diyerek yanıt verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Flash Haber Tv’ye konuk oldu. Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı.

Erdoğan’ın kendisi için söylediği “Sen git çocuk bezi sat” ifadelerini hatırlatan Babacan, “İster çocuk bezi alın satın, ister yaptığı gibi sucuk, bisküvi alın satın. Önemli olan helalinden kazançtır. Yüzbinlerce bakkal, market, esnaf helalinden kazanan insanlar var. Helalinden kazanan milyonları küçümsüyor. Kazancın nereden geldiği değil helal olup olmadığı önemlidir” dedi.

Babacan daha sonra sözlerine şöyle devam etti:

“Bu üslup var ya. Tamamen kaybetmenin verdiği korkunun üslubudur. Aynı zamanda DEVA Partisinin güçlenmesinin en önemli kanıtıdır. Daha önceden bizi görmezden geliyordu, yok sayıyordu. Medyaya da talimat veriyordu. Bunları görmeyin, olumlu olumsuz haber yapmayın, yazmayın. Ama biz kendimizi gösterdik duyurduk ve güçleniyoruz”

Erdoğan ne demişti ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'ı hedef alan açıklamasına, "Sen rekabet nedir bilir misin? Senin işin değil bu. Sen git çocuk bezi sat. 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı" diye tepki göstermişti.

Sonraki Haber