''BBP'nin yüzde 30 oy potansiyeli var''

AK Parti ile MHP'nin kurduğu Cumhur İttifakı'nı dışarıdan destekleyen BBP'nin lideri Mustafa Destici'den 2023 seçimleri öncesinde dikkat çeken sözler: ''BBP'nin yüzde 30 oy potansiyeli var''

BBP lideri Mustafa Destici, "Bizim bu seçimlerdeki oy hedefimiz yüzde 4 ile 5 arası bir oydur. Tabii milletimiz daha yüksek oy verirse bundan memnuniyet duyarız. BBP'nin yüzde 30'un üzerinde bir oy potansiyeli vardır. Şu anda 30 civarında milletvekili çıkarma potansiyelimiz var" dedi.

Partisinin yüzde 30'un üzerinde oy potansiyeli olduğunu kaydeden Destici, şunları söyledi:

"Arzumuz Cumhur İttifakı çatısı altında kendi amblemimiz ve kendi adaylarımızla seçime girmek. Bizim arzumuz kendi listemiz. Bu şekilde amblemimizi koyduğumuzda dışarıya oy kaçmasını engelleyeceğiz ve Cumhur İttifakı'na daha çok katkı yapacağız. Bizim ittifakımız 6'lı Masa'da olduğu gibi bir pazarlık üzerine kurulmadı. Bizim ittifak devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istikbalini ve istiklalini önceliyoruz. Hem Cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçiminde üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bizde bakanlık pazarlığı yok, milletin varlığı ve devletin bütünlüğü var. Bizim bu seçimlerdeki oy hedefimiz yüzde 4 ile 5 arası bir oydur. Tabii milletimiz daha yüksek oy verirse bundan memnuniyet duyarız. BBP'nin yüzde 30'un üzerinde bir oy potansiyeli vardır. Şu anda 30 civarında milletvekili çıkarma potansiyelimiz var."

Sonraki Haber