İYİ Partili vekilden olay yaratacak Altılı Masa açıklaması: Allah memleketi korumuş

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, tv100'de katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Beker, ''Altılı masa seçimi kazanmış olsaydı biz daha bakanları oluşturamazdık'' dedi ve şöyle devam etti: ''Allah memleketi korumuş. Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık?''

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel; Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nın konuğu oldu.

İYİ Partili Adnan Beker, tv100 canlı yayınında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Beker, “Altılı masa seçimi kazanmış olsaydı biz daha bakanları oluşturamazdık” dedi.

İYİ Partili Beker, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Seçim kaybedildikten sonra bakıyoruz, biz bu masanın ikinci büyük partisiyiz. Biz o masada herkesle eşit olduk. Herkese her şey dağıtılmış, bizim bir talebimiz zaten yoktu. Bizim bilmediğimiz Allah bilir ne protokoller vardı. HDP’yle protokol var mıdır bilmem. Muhalefet vatandaşın sıkıntılarını dinleyeceğine ülkeyi ikiye bölmüşüz”

"BİZ DAHA BAKANLARI OLUŞTURAMAZDIK"

“Altılı masa seçimi kazanmış olsaydı biz daha bakanları oluşturamazdık. Allah memleketi korumuş. Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor ‘İyi ki kazanmamışız’ diyor”

Sonraki Haber