Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında sürpriz görüşme

Altılı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Metni tanıtım toplantısının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile baş başa görüştüğü ortaya çıktı.

Tüm Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleştirileceği açıklanan seçimlere kilitlenmişken CHP'de kritik bir toplantı yapıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda seçim stratejisi masaya yatırıldı. Toplantı sonrası İBB Başkanı İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu baş başa görüştü.

Pazartesi günü altılı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Metni tanıtım toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de kurmaylarıyla seçim strateji toplantısında bir araya geldi.

İMAMOĞLU DA KATILDI

Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu da katıldı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantıda İmamoğlu'nun "seçim kampanyası makinesi" adlı, İstanbul'da yerel seçimdeki kampanya modelini anlattığı belirtildi.

 Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre; Ayrıca İstanbul Planlama Ajansı, Reform Enstitüsü ve bazı uzmanların çalışmalarına dair raporları sunduğu kaydedildi.

MYK ÜYELERİNE SEÇİM GÖREVLENDİRMESİ

3 grup başkanvekili, bazı MYK üyeleri, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basından Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın da katıldığı toplantıda CHP lideri bazı MYK üyelerine görev verdi. Seçim sürecinde kampanyanın bu görevlendirmeler çerçevesinde yürüyeceği İmamoğlu'nun ekibinin de çalışmalara destek olacağı belirtildi.

Sonraki Haber