Kılıçdaroğlu pankartı indi, Erdoğan pankartı kaldı

Giresun'da bugün vatandaşlarla buluşacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi sebebiyle şehre asılan pankart ekipler tarafından 'ortak kullanılan kamuya açık alana asıldığı' gerekçesiyle kaldırıldı. Aynı yerde bulunan Erdoğan pankartına ise dokunulmadı.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimlere sadece 16 gün kaldı. Siyasi isimlerin ve özellikle cumhurbaşkanı adaylarının mitingleri de heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Bugün Giresun'da gerçekleşecek olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi sebebi ile şehirde üst geçide asılan Millet İttifakı pankartın AK Parti'nin talebi ile birlikte kaldırıldığı öğrenildi.

Bu durumu sosyal medya hesabından duyuran gazeteci İsmail Saymaz, konu ile ilgili olarak AK Parti'nin, Millet İttifakı pankartının kaldırılması isteminin, 'ortak kullanılan kamuya açık alana asıldığı' gerekçesiyle kaldırıldığını ifade etti.

Saymaz, tüm bunların yanı sıra aynı yolda bulunan bir başka üst geçitte asılı olan AK Parti'nin pankartının halihazırda kaldırılmadığını açıkladı.

Saymaz, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Giresun’da bugün Kılıçdaroğlu mitingi için üst geçide asılan pankart AK Parti’nin başvurusu üzerine “ortak kullanılan kamuya açık alana asıldığı” gerekçesiyle kaldırıldı.

Giresun’da aynı yoldaki başka üstgeçitlere asılan AK Parti ve Erdoğan pankartları ise yerli yerinde duruyor."

Sonraki Haber