Müge Anlı milletvekili adayı mı oluyor, ilk açıklama geldi

AK Parti'nin 14 Mayıs seçimleri için ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı'ya teklif götürdüğü iddia edildi. Anlı bu iddianın ardından "iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş" açıklamasını yaptı.

Gazeteci Talat Atilla, AK Parti’nin Müge Anlı ile Hasan Basri Yalçın, Hilal Kaplan, Halime Kökce ve Şebnem Bursalı’ya milletvekili adaylığı teklif ettiğini ileri sürdü.

Turktime.com yazarı Talat Atilla’nın iddiasına göre, Müge Anlı ile AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen köşe yazarları Hasan Basri Yalçın, Hilal Kaplan, Halime Kökce ve Şebnem Bursalı’ya adaylık teklif edildi. Hande Fırat’a götürüldüğünü iddia eden Atilla, Fırat’ın teklife mesafeli durduğunu yazdı.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı milletvekili adayı olacağına dair iddialarla gündeme geldi. Anlı ise kamuoyuna yansıyan bu iddiaları reddetti. 

. Aldığı mesajla Twitter'da 'Trend Topic' olduğunu öğrenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Ben de valla oturduğum yerde niye TT oluyorsam? Hiç haberim bile yok. Benim Twitter'ım da yok" ifadelerini kullandı. Twitter'da neden gündem olduğuna açıklık getiren Müge Anlı "Bana AK Parti'den milletvekilliği teklifi gelmiş" dedi.

"Milletvekilliği teklifi gelmiş bana AK Parti'den. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş." diyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı çıkan iddiaları şu sözlerle ti'ye aldı:

"Bir kere çok az. Sırf 2 buçuğa razı olmam. Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç! Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk subuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, ekranda da kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım ama yok.

Sonraki Haber