Sinan Oğan sessizliğini bu şiirle bozdu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda yeniden Cumhurbaşkanı adayı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasından sonra gelen eleştirilere bir fon müziği eşliğindeki şiirle yanıt verdi.

14 Mayıs’taki ilk turda yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan’ın vaadi ‘cehennemin kapılarını kapatmaktı’, birçok kişi de ikinci turda millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesini umuyordu. Ama desteğini pazarlık unsuru haline getiren Oğan, görüşmeler sonucu en sonunda Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Bu sebeple de muhalif seçmen tarafından topa tutuldu, ‘cehenneme odun taşımakla’ suçlandı. Ata ittifakının en güçlü aktörü Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’sa Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyi tercih etmiş, ikili bunu bir protokolle resmiyete dökmüştü.

 Oğan, eleştirilere sessiz kalsa da Instagram hesabından paylaştığı story’de yanıtlar vermeye çalıştı.

Son olarak kendi fotoğrafı üzerine hüzünlü bir fon müziği eşliğinde paylaştığı story’de şu ifadeler yer aldı:

“Kin tutmuyorum kimseye ama kimin ne yaptığını da unutmuyorum kimseye. Çoğu şeyi içime atıyorum bazen. Ama derler ya, her şeyin bir zamanı var. Doğru zamanı bekliyorum. Yapılan hiçbir şeyin farkında değilim sanmayın beni. Uğraşmak istemiyorum sadece.”

Sonraki Haber