Ümit Özdağ'dan videolu ''yurdu savunun'' çağrısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacıların ve Suriye'de yaşayanların, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasından sonra yaptığı kutlamaları paylaşarak "Yurdunu savun. Ülkende 2. Sınıf vatandaş olma" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandıktan sonra, Suriye'de yaşayanların kutlama yaptığı ve Türkiye'deki sığınmacıların da kendi bayrakları ile kutlamalara katıldığı görüldü. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, o görüntüleri paylaşarak şu çağrıyı yaptı:

"Afganistan savaşı Pakistan’ı ağır şekilde tahrip etti. Afganistan ve Pakistan o kadar iç içe geçtiler ki, Amerikalılar Af-Pak deyimini ürettiler. Suriye iç savaşı Türkiye üzerinde benzer etkiler yaptı. Türkiye’yi çok boyutlu yıprattı. Dün yaşanan sonuçtan sonra Batı’da “Sur-Tür” deyimini daha sık duyacağız. Çünkü Suriye Türkiye’nin içine doğru büyüyor. Halen Suriye’de BAAS milliyetçiliğinden farklı bir Suriye milliyetçiliği gelişiyor. BAAS milliyetçiliği Hatay’ı talep ederken, Suriye milliyetçiliği Mersin-Mardin hattını Arap toprağı olarak görüyor. Suriye milliyetçiliği Türkiye’yi kana bulayacak. Zafer Partisi bu süreci doğru analiz eden ve doğru politikaları öneren tek parti. Zafer Partisi’ne gel, mücadele et. Yurdunu savun. Ülkende 2. Sınıf vatandaş olma. @zaferpartisi "

Sonraki Haber