Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu iğrenç hakareti görmemezlikten gelmedi!

Türkiye'nin bu yıl yaşadığı enflasyon ve döviz kuru krizi için bundan yıllar öncesinde Türkiye'yi uyaran ünlü ekonomist ve akademisylen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medyada kendisine ağır hakaret eden bir kişiyi dava edeceğini duyurdu.

Sosyal medyada Pakistan’ın yeni başbakanı Şahbaz Şerif’in partisi Pakistan Müslüman Birliği’nin yaptığı paylaşımlar gündem olmaya devam ediyorke, ünlü ekonomist ve akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş da konuyla ilgil ibir paylaşımda bulundu.

Pakistan Müslüman Birliği’nin yaptığı paylaşımdaki fotoğrafın anlık bir yanılsama olduğu, Pakistan resmi kanallarının propaganda için görseli kullandığı ortaya çıkarken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, söz konusu fotoğrafı eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında, “Pakistan sonunda saygı gören bir lider kazandı demişler” ifadesi yer alan Prof. Dr. Demirtaş'a ise bir başka Twitter kullanıcısından çok ağır bir hakaret içeren yanıt geldi.

Demirtaş'ın paylaşımının altına “Neyini hazmedemiyorsun tam olarak süper ekonomist Özgür Demirtaş? Ulan sıkıntıdan doğuramıyorsunuz köpek sürüleri.” diyerek hakaret eden kullanıcı Prof. Dr. Demirtaş'ı kızdırdı.

Paylaşımı alıntılayan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Avukatlarıma talimat veriyorum. Köpek sözünden ötürü çok ciddi bir tazminat davası açıyorum hakkında.” diyerek tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlar:

Sonraki Haber