Yenişafak yazarından bomba iddia: ''2 yeni parti daha kurulacak!''

Yenişafak yazarı Hasan Öztürk, 11. Cumhurbaşkanı Gül ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki sürpriz görüşmeyi kaleme aldığı yazıda Ankara kulislerine bomba gibi düşecek bir iddiayı gündeme taşıdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ankara'da biraraya gelmesiyle ilgili tartışmalar büyüyor. Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk bu görüşmeyle ilgili yazısında isim vermeden 11. Cumhurbaşkanı Gül için "pusuda bekleyen sinsiler" ifadesini kullanarak "Pusuda bekleyen 'sinsiler' 31 Mart 2019’dan sonra parti kuracakmış. Ama bu tek bir parti değilmiş. 2 parti yoldaymış." ifadelerini kullandı.

Öztürk yazısında "AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Erdoğan hançeresini yırtarcasına uyarıyor, “Kibir abidelerinin partimizde yeri yok” diyerek. Ancak, kibir abideleri bu cümleyi liderlerinden her duyduklarında sağlarına sollarına bakıyorlar hatta arkalarına bakıyorlar, hiç üzerlerine alınmıyorlar. Salına salına ortalıkta dolanıp duruyorlar. Durumun ya ciddiyetinin farkında değiller ya da kafalarını kuma gömerek saklanacaklarını sanıyorlar. Oysa ayan beyan ortadalar." ifadelerine yer verdi.

Sonraki Haber