14 Ağustos haftası burç yorumları

Haber3.com yazarı ünlü astrolog Levent Gözaçan yazdı: 14 Ağustos haftası burç yorumları

Levent Gözaçan leventgozacan@gmail.com

14 Ağustos haftasında, Çarşamba günkü yeni ay fazı etkilerini göz önüne almalıyız. Özellikle Aslan burcu ve Boğa burcu evlerinizi ilgilendiren, sevgi temelindeki ilişkilerde ya da aşk-meşk beklentisinde olanlar için düş kırıklığı yaratan beklenmedik, sıra dışı ve hızlı gelişen kaza ya da krizler olabilir. Bu göksel yerleşimin tuzağı; inatçılık yapmak, aykırı ve abartılı hedeflerin peşinden koşmak ya da aşırı uçlardaki güvensiz ilişkilerdir. Yeni ay fazı, hızlı başlangıçları ya da planları harekete geçirse bile; kontrolsüz, abartılı ve aykırı durumlara düşmemelisiniz.

Yeni ay fazının şans getireceği alanlar da vardır. Koç burcu evinizin konularında, eskiden kalan bazı acı ve yaraları iyileştirmek için şimdi harekete geçmek, şifalandırıcı yollar ve yeni yöntemler kullanmak için çok uygun zamandır.

Bu hafta göksel yerleşimin diğer şanslı konuları, haritalarınızın; Balık, Başak, Oğlak ve yeniay fazını iyi geçirirse Boğa burcu evleridir. Ayrıca, bu burçlardaki kişiler için de rahatlık ve kolaylık getiren bir hafta olabilir. Ancak bunun iyi çalışması için bir koşul daha var. Pembe düşleriniz ile yaşamın gerçekleri arasında bir denge kurmak. Ne pembe hayalci, ne de katı ve inatçı bir gerçeklik size yaramaz. Bu dengeyi kurduğunuzda, diğer birçok konunun kendiliğinden akan enerjileri ile mutlu olma zamanıdır.

YÜKSELEN KOÇ: Kişisel zevkler, eğlenceler, yarışmalar, flörtleşmeler ya da çocuklar hakkında atmak istediğiniz yeni adımlar ya da yeni planlar var. Ancak bu konuda düşüncesizce para harcamak, ani kararlar vermek, flörtleşmeler için lüks harcamalar yapmak sizi sonradan pişman olacağınız önemli bir para kaybına götürebilir. Kontrollü, ölçülü olmalı ve paranıza sahip çıkmalısınız. Ancak yine de kişisel eğlenceler, flörtleşmeler ya da çocuklarla ilgili yenilik yapma düşünceleriniz eskiden kalan bir acı ya da üzüntüye ya da eski bir sağlık sorununa iyi gelecektir. Özellikle iş ya da sağlık konusundaki gerçekler ile sizin hayal ettikleriniz arasında çelişkiler, belirsizlik ve iniş çıkışlı duygularınız olabilir. Bunları dengeye getirirseniz, iş ortamında uyum sağlayabilir, para kazanabilir ve huzur bulabilirsiniz. Meslek ve kariyer alanında değişim fırsatı var.

 YÜKSELEN BOĞA: Aileniz, eviniz, aile büyükleri, aile yadigarları ya da doğup büyüdüğünüz yerlerle ilgili yeni adımlar atma ve yeni planlar yapma isteğiniz olacak. Ancak inatçı, katı ve tutucu davranışlarınız yüzünden bu tür yenileşme planlarınız suya düşebilir. Ani kararlardan, abartılardan ya da aile üyelerine ölçüsüz davranışlardan uzak durmalısınız. Yoksa beklenmedik kaza ya da krizler olabilir. Eskiden kalan derin bir üzüntü, acı ya da kederin yeniden iyileştirilmesi için aileden ya da aile büyüklerinden destek görebileceğiniz zamandır. Benzer amaçlarla bir araya geldiğiniz arkadaşlar ya da gruplaşmalardaki duygusal beklentileriniz ile sizin kişisel zevkleriniz ve eğlence anlayışınız arasında zıtlaşma var. Bu çelişkili durumu dengeye getirirseniz her iki alanda da huzurlu ve mutlu olabilirsiniz. Bu ayrıca, yabancılar ya da uzaktaki kişilerle yeni tanışmaları ve yakınlaşmaları da gündeme getirebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşleriniz, yakın dostlarınız ya da akrabalarınız ya da türlü iletişimler ve görüşmeler hakkında bu hafta sevgi dolu yeni planlar yapma ve yeni adımlar atma isteğiniz olacak. Ancak onlarla ilgili beklenmedik bir sağlık hem canınızı çok sıkabilir, hem de yeni planlarınız suya düşebilir. Bu yüzden acele etmemek ve kontrollü hareket etmek gerekiyor. Yakın çevre dostları ve iletişimlerin yarar sağlayacağı başka konu ise sosyal gruplaşmalardaki eski bir üzüntüyü sona erdirecek yeni görüşmelerdir. Meslek, kariyer ya da yönetici ilişkileri hakkındaki duygusal beklentileriniz ile aile içindeki gerçekçi fikirler arasında kararsız, belirsiz ve çelişkili kalma olasılığı vardır. En iyisi, ikisi arasında bir denge bulmaktır. Bu aynı zamanda sizin huzur bulmanıza da yardımcı olacaktır. Ayrıca, cinsel yakınlaşmalar için beklenmedik fırsat ya da şanslar bulabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Kazandığınız paralar, birikimler, yatırımlar, alacak ya da borçlarınız için yeni planlar yapma ve yeni düşünceler kurma eğiliminiz olacak. Ancak bu konu ile sosyal çevre arkadaşlıkları, gruplaşma etkinlikleri, gezi ve eğlenceleri asla bir araya getirmeyin. Yoksa beklenmedik kayıplarla karşılaşabilir ve gruplaşmalar yüzünden yapmak istediğiniz para kazanma planlarınız suya düşebilir. Sosyal çevre ve harcamalarda; kontrollü, ayarlı ve ölçülü olmalısınız. Meslek ve kariyerdeki eski bir üzüntü konusu, kazanılan para ile yeniden şifa bulacak gibi görünüyor. Yabancılar ve uzaktakilerle ilgili konulardaki duygusal beklentileriniz ile yakın çevrenizin gerçekliği arasında; kararsız, belirsiz ve iniş çıkışlı duygular içinde kalacağınız zamandır. Eğer bunlar arasındaki dengeyi korursanız; yeni gruplaşmalar, dostlar, iletişimler ve yabancılar yardımıyla yeni bir sevgili ilişkisi ya da yakınlaşmalar da bulabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Kişiliğinizi öne çıkarmak, kendinizi çevreye güçlü bir aslan gibi göstermek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni başlangıç adımları atmak için planlar yapacağınız günlerdir. Ancak bu planlarınız meslek, kariyer ve yönetici ilişkileri ile ters etkileşimdedir. Beklenmedik kararlar, abartılı durumlar ve aşırı davranışlar yüzünden hem yeni planlarınız suya düşebilir, hem de meslek ve kariyerde kayba ya da kazaya uğrayabilirsiniz. Yabancılar ya da uzaktaki bir kişiyle ilgili olan eskiden kalan bir acı ya da üzüntüyü iyileştirmek için bir girişim yapmaya uygun zamandır. Cinsel yaşam, fizik ötesi alan ya da diğerlerinin parası ile ilgili pembe düşleriniz ile hayatın maddi ve gerçek yüzü arasında; iniş çıkışlı duygular ve kararsızlıklar yaşıyorsunuz. En iyisi, ikisi arasında bir denge bulmaktır. Bunu başarabilirseniz, hem iki ayrı konuda, hem de meslek, kariyer ve iş ortamında daha huzurlu ve mutlu olabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Soyut kavramlarla ilgili alanda, sanatta ya da gizli saklı işler ve ilişkilerle ilgili olarak, yeni planlar yapma ya da yeni adımlar atma isteğiniz olacak. Ancak bu konularla; uzaktaki kişiler, uzun yolculuklar ya da yabancı kişileri bir araya getirmek sakıncalı olabilir. Bu iki ayrı konu, bugünlerde ters etkileşimdedir. Beklenmedik kazalar, aşırı durumlar, ölçüsüzlük ve ayarsızlık işleri daha çok zorlaştırabilir. Bu yüzden kontrollü olmalısınız. Ancak yine de soyut kavramlarla ilgili konular ya da gizli bir aşk, eskiden kalan içsel bir üzüntüyü yeniden şifalandırabilir. Eş ya da sevgili ilişkilerindeki duygusal beklentileriniz ve romantik arayışlarınız ile gerçekçi kişiliğiniz arasında iniş çıkışlı duygular, kararsızlık ve belirsizlik var gibidir. Bu konularda bir denge bulursanız; hem birlikteliği gizlemek zorunda kalmazsınız, hem gerçeklerden uzaklaşmamış olursunuz, hem de uzaktaki biriyle yakınlaşma şansı doğar.

YÜKSELEN TERAZİ: Benzer amaçla bir araya geldiğiniz insanlar, toplantılar, gruplaşmalar ya da ekip çalışmaları için yeni adımlar atma ya da yeni planlar yapma isteğiniz olacak. Ancak bu konular üzerinden yeni ve sıra dışı cinsel yakınlaşma arayışları tehlikelidir. Beklenmedik kaza, kriz ya da aşırı durumlar olabilir. Kontrolü elden bırakmamak ve ölçülü olmak gerekiyor. Sosyal gruplaşmaların yararı, ancak önceden kalan bir eş ya da sevgili hakkındaki eski bir üzüntüye iyi gelebilir. İş ya da sağlık konusunda soyut kavramlara ve sezgilerinize güvenmek ile gerçekçi olmak arasında gidip geliyor ve kararsız kalıyorsunuz. En iyisi, ikisi arasında dengede kalmaktır. Böylece hem sezgilerinizi kullanarak hem de gerçeklerden uzaklaşmadan hem bu alanda, hem de bağlantılı olarak; ev, aile, miras ya da başkalarının parası hakkında şanslı fırsatlar bulabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Meslek, kariyer, gelecek planları ve yönetici ilişkileri ile eş, sevgili gibi konular arasında atacağınız adımları dikkatle ölçüp tartmalısınız. Bu iki ayrı konu arasında ters bir etkileşim vardır. Eş ya da sevgili konusunda; hızlı, abartılı, aykırı ve ölçüsüz girişimler, meslek ve kariyer yaşamınızda yapmak istediğiniz yeni adımları kısıtlayabilir ya da kayıplara neden olabilir. Meslek, iş ya da sağlık alanındaki eski acıları ve yaraları şimdi şifalandırma zamanıdır. Bu yüzden sevgili konusunu beklemeye ya da kontrole almak gerekir. Eğer sosyal gruplaşmalar, görüşmeler, ekip çalışmaları ile kişisel zevkleriniz arasındaki çelişkileri, belirsizlikleri, kafa karıştırıcı olan, bulanık ya da kafayı uyuşturan etkenleri frenleyip bir dengeye getirirseniz; heyecan verici yeni birliktelikler, iletişimler, yeni gruplaşmalar ve yakın dostlarla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Uzaktaki kişiler, yabancılar, yabancı ülkeler, büyük hedefler, eğitimler ya da uzak yolculuklar ile sağlık konuları ve iş ortamınız arasında birbirini kısıtlayan durumlar ya da beklenmedik sağlık sorunları olabilir. Sağlık ve iş konularındaki abartılı, hızlı, sıradışı ve kontrolsüz kararlar sizin büyük hedeflerinizi, uzak yolculukları ya da yabancılarla ilgili konularda atmak istediğiniz adımları kısıtlayabilir, kaza ve krizlere yol açabilir. Çocuklarla ya da flörtleşmelerle ilgili eski bir acıyı şimdi yeniden şifalandırmak için uygun zamandır. Uzaktaki birisi ya da yabancı birisi buna yardımcı olabilir. Eğer aileyi ilgilendiren ya da ev konularında, otorite kişi ya da eşiniz ile farklı fikirlerinizi bir dengeye getirebilirseniz ve inatlaşmaktan vazgeçerseniz; meslek, kariyer, iş, para konularında ve aile içinde huzur bulabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Başkalarının maddi olanakları, ortaklı paralar, miras, vergi sigorta gibi alanlar ve cinsel gereksinimler için atmak istediğiniz yeni adımlar ve planlar olabilir. Ancak bu konular ile kişisel zevkler, eğlenceler, çocuklar ya da flörtleşme arayışlarınızı yan yana getirmeyin. Çünkü iki konu arasında ters bir etkileşim vardır. Hatta, düşünmeden verilen ani kararlar ya da yolculuklar beklenmedik tehlikeli durumlara, kaza ve krizlere davetiye çıkartır. Bu yüzden kontrol ve ölçüyü elden bırakmayın. Eskiden kalan, aile, ev ya da miras ile ilgili bir acı ya da üzüntüyü, şimdi yeniden iyileştirmek için doğru zamandır. Yakın dostlar, akrabalar ile uzaktaki kişiler ya da yabancılar arasındaki duygu-mantık çelişkisini doğru bir dengeye getirebilirseniz; hem bu konularda, hem de kişisel zevkler, eğlenceler ve gezilerle rahatlama, ayrıca karizmanızı daha iyi gösterebileceğiniz yeni şanslar bulacaksınız. 

YÜKSELEN KOVA: Eş, sevgili, ortak gibi en yakın ikili ilişkiniz hakkında yeni adımlar atma ya da yeni planlar yapma isteğiniz olacak. Ancak bu konuyu aile büyükleri ve ev halkı ile yan yana getirmek sakıncalıdır. Düşünmeden alınan kararlar, yolculuklar ya da aile birliğinin onaylamadığı gönül ilişkileri beklenmedik kaza ve krizler getirebilir. Olabildiği kadar kontrollü ve ölçülü hareket etmelisiniz. Yakın dostlar, akrabalar ya da kardeşlere ile ilgili eski bir acı ya da üzüntüyü şimdi eş ya da sevgili ilişkisi yardımıyla yeniden iyileştirmek için doğru zamandır. Kendi paranız ile ilgili duygusal, başkalarının paraları ile ilgili mantıksal bakışınız var. Bu durum, bazı çelişkilere neden oluyor. Bunu bir dengeye getirebilirseniz hem bu konularda, hem de aile içinde ve psikolojik anlamda huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: İşiniz, sağlığınız, bakımını yaptığınız insan ya da hayvanlar, görev ve sorumluluklarınız hakkında yeni planlar yapma ya da yeni adımlar atma isteğiniz var. Ancak bu konuda; yakın dostlar, akrabalar ya da kardeşler size engel oluyor gibi görünüyor. Onlarla yapacağınız görüşmelerde ani kararlar vermeyin, düşünerek adımlar atın ve kontrolü kaybetmeyin. İş ortamında, kazanacağınız beklenmedik bir para ile üzüntü veren eski bir borcu kapatabilirsiniz. Kişiliğinizin; duygusal, yardımsever, romantik ve soyut kavramlara yatkın tarafı ile eş ya da sevgili ilişkisindeki gerçekçi durumlar arasında; çelişkiler ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Burada bir denge kurmalısınız. Çünkü bu hem sizi, hem en yakın ikili ilişkinizi, hem de sosyal çevre ve yakın dost ilişkilerini çok olumlu etkileyecektir.

">

14 Ağustos haftasında, Çarşamba günkü yeni ay fazı etkilerini göz önüne almalıyız. Özellikle Aslan burcu ve Boğa burcu evlerinizi ilgilendiren, sevgi temelindeki ilişkilerde ya da aşk-meşk beklentisinde olanlar için düş kırıklığı yaratan beklenmedik, sıra dışı ve hızlı gelişen kaza ya da krizler olabilir. Bu göksel yerleşimin tuzağı; inatçılık yapmak, aykırı ve abartılı hedeflerin peşinden koşmak ya da aşırı uçlardaki güvensiz ilişkilerdir. Yeni ay fazı, hızlı başlangıçları ya da planları harekete geçirse bile; kontrolsüz, abartılı ve aykırı durumlara düşmemelisiniz.

Yeni ay fazının şans getireceği alanlar da vardır. Koç burcu evinizin konularında, eskiden kalan bazı acı ve yaraları iyileştirmek için şimdi harekete geçmek, şifalandırıcı yollar ve yeni yöntemler kullanmak için çok uygun zamandır.

Bu hafta göksel yerleşimin diğer şanslı konuları, haritalarınızın; Balık, Başak, Oğlak ve yeniay fazını iyi geçirirse Boğa burcu evleridir. Ayrıca, bu burçlardaki kişiler için de rahatlık ve kolaylık getiren bir hafta olabilir. Ancak bunun iyi çalışması için bir koşul daha var. Pembe düşleriniz ile yaşamın gerçekleri arasında bir denge kurmak. Ne pembe hayalci, ne de katı ve inatçı bir gerçeklik size yaramaz. Bu dengeyi kurduğunuzda, diğer birçok konunun kendiliğinden akan enerjileri ile mutlu olma zamanıdır.

YÜKSELEN KOÇ: Kişisel zevkler, eğlenceler, yarışmalar, flörtleşmeler ya da çocuklar hakkında atmak istediğiniz yeni adımlar ya da yeni planlar var. Ancak bu konuda düşüncesizce para harcamak, ani kararlar vermek, flörtleşmeler için lüks harcamalar yapmak sizi sonradan pişman olacağınız önemli bir para kaybına götürebilir. Kontrollü, ölçülü olmalı ve paranıza sahip çıkmalısınız. Ancak yine de kişisel eğlenceler, flörtleşmeler ya da çocuklarla ilgili yenilik yapma düşünceleriniz eskiden kalan bir acı ya da üzüntüye ya da eski bir sağlık sorununa iyi gelecektir. Özellikle iş ya da sağlık konusundaki gerçekler ile sizin hayal ettikleriniz arasında çelişkiler, belirsizlik ve iniş çıkışlı duygularınız olabilir. Bunları dengeye getirirseniz, iş ortamında uyum sağlayabilir, para kazanabilir ve huzur bulabilirsiniz. Meslek ve kariyer alanında değişim fırsatı var.

 YÜKSELEN BOĞA: Aileniz, eviniz, aile büyükleri, aile yadigarları ya da doğup büyüdüğünüz yerlerle ilgili yeni adımlar atma ve yeni planlar yapma isteğiniz olacak. Ancak inatçı, katı ve tutucu davranışlarınız yüzünden bu tür yenileşme planlarınız suya düşebilir. Ani kararlardan, abartılardan ya da aile üyelerine ölçüsüz davranışlardan uzak durmalısınız. Yoksa beklenmedik kaza ya da krizler olabilir. Eskiden kalan derin bir üzüntü, acı ya da kederin yeniden iyileştirilmesi için aileden ya da aile büyüklerinden destek görebileceğiniz zamandır. Benzer amaçlarla bir araya geldiğiniz arkadaşlar ya da gruplaşmalardaki duygusal beklentileriniz ile sizin kişisel zevkleriniz ve eğlence anlayışınız arasında zıtlaşma var. Bu çelişkili durumu dengeye getirirseniz her iki alanda da huzurlu ve mutlu olabilirsiniz. Bu ayrıca, yabancılar ya da uzaktaki kişilerle yeni tanışmaları ve yakınlaşmaları da gündeme getirebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşleriniz, yakın dostlarınız ya da akrabalarınız ya da türlü iletişimler ve görüşmeler hakkında bu hafta sevgi dolu yeni planlar yapma ve yeni adımlar atma isteğiniz olacak. Ancak onlarla ilgili beklenmedik bir sağlık hem canınızı çok sıkabilir, hem de yeni planlarınız suya düşebilir. Bu yüzden acele etmemek ve kontrollü hareket etmek gerekiyor. Yakın çevre dostları ve iletişimlerin yarar sağlayacağı başka konu ise sosyal gruplaşmalardaki eski bir üzüntüyü sona erdirecek yeni görüşmelerdir. Meslek, kariyer ya da yönetici ilişkileri hakkındaki duygusal beklentileriniz ile aile içindeki gerçekçi fikirler arasında kararsız, belirsiz ve çelişkili kalma olasılığı vardır. En iyisi, ikisi arasında bir denge bulmaktır. Bu aynı zamanda sizin huzur bulmanıza da yardımcı olacaktır. Ayrıca, cinsel yakınlaşmalar için beklenmedik fırsat ya da şanslar bulabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Kazandığınız paralar, birikimler, yatırımlar, alacak ya da borçlarınız için yeni planlar yapma ve yeni düşünceler kurma eğiliminiz olacak. Ancak bu konu ile sosyal çevre arkadaşlıkları, gruplaşma etkinlikleri, gezi ve eğlenceleri asla bir araya getirmeyin. Yoksa beklenmedik kayıplarla karşılaşabilir ve gruplaşmalar yüzünden yapmak istediğiniz para kazanma planlarınız suya düşebilir. Sosyal çevre ve harcamalarda; kontrollü, ayarlı ve ölçülü olmalısınız. Meslek ve kariyerdeki eski bir üzüntü konusu, kazanılan para ile yeniden şifa bulacak gibi görünüyor. Yabancılar ve uzaktakilerle ilgili konulardaki duygusal beklentileriniz ile yakın çevrenizin gerçekliği arasında; kararsız, belirsiz ve iniş çıkışlı duygular içinde kalacağınız zamandır. Eğer bunlar arasındaki dengeyi korursanız; yeni gruplaşmalar, dostlar, iletişimler ve yabancılar yardımıyla yeni bir sevgili ilişkisi ya da yakınlaşmalar da bulabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Kişiliğinizi öne çıkarmak, kendinizi çevreye güçlü bir aslan gibi göstermek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni başlangıç adımları atmak için planlar yapacağınız günlerdir. Ancak bu planlarınız meslek, kariyer ve yönetici ilişkileri ile ters etkileşimdedir. Beklenmedik kararlar, abartılı durumlar ve aşırı davranışlar yüzünden hem yeni planlarınız suya düşebilir, hem de meslek ve kariyerde kayba ya da kazaya uğrayabilirsiniz. Yabancılar ya da uzaktaki bir kişiyle ilgili olan eskiden kalan bir acı ya da üzüntüyü iyileştirmek için bir girişim yapmaya uygun zamandır. Cinsel yaşam, fizik ötesi alan ya da diğerlerinin parası ile ilgili pembe düşleriniz ile hayatın maddi ve gerçek yüzü arasında; iniş çıkışlı duygular ve kararsızlıklar yaşıyorsunuz. En iyisi, ikisi arasında bir denge bulmaktır. Bunu başarabilirseniz, hem iki ayrı konuda, hem de meslek, kariyer ve iş ortamında daha huzurlu ve mutlu olabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Soyut kavramlarla ilgili alanda, sanatta ya da gizli saklı işler ve ilişkilerle ilgili olarak, yeni planlar yapma ya da yeni adımlar atma isteğiniz olacak. Ancak bu konularla; uzaktaki kişiler, uzun yolculuklar ya da yabancı kişileri bir araya getirmek sakıncalı olabilir. Bu iki ayrı konu, bugünlerde ters etkileşimdedir. Beklenmedik kazalar, aşırı durumlar, ölçüsüzlük ve ayarsızlık işleri daha çok zorlaştırabilir. Bu yüzden kontrollü olmalısınız. Ancak yine de soyut kavramlarla ilgili konular ya da gizli bir aşk, eskiden kalan içsel bir üzüntüyü yeniden şifalandırabilir. Eş ya da sevgili ilişkilerindeki duygusal beklentileriniz ve romantik arayışlarınız ile gerçekçi kişiliğiniz arasında iniş çıkışlı duygular, kararsızlık ve belirsizlik var gibidir. Bu konularda bir denge bulursanız; hem birlikteliği gizlemek zorunda kalmazsınız, hem gerçeklerden uzaklaşmamış olursunuz, hem de uzaktaki biriyle yakınlaşma şansı doğar.

YÜKSELEN TERAZİ: Benzer amaçla bir araya geldiğiniz insanlar, toplantılar, gruplaşmalar ya da ekip çalışmaları için yeni adımlar atma ya da yeni planlar yapma isteğiniz olacak. Ancak bu konular üzerinden yeni ve sıra dışı cinsel yakınlaşma arayışları tehlikelidir. Beklenmedik kaza, kriz ya da aşırı durumlar olabilir. Kontrolü elden bırakmamak ve ölçülü olmak gerekiyor. Sosyal gruplaşmaların yararı, ancak önceden kalan bir eş ya da sevgili hakkındaki eski bir üzüntüye iyi gelebilir. İş ya da sağlık konusunda soyut kavramlara ve sezgilerinize güvenmek ile gerçekçi olmak arasında gidip geliyor ve kararsız kalıyorsunuz. En iyisi, ikisi arasında dengede kalmaktır. Böylece hem sezgilerinizi kullanarak hem de gerçeklerden uzaklaşmadan hem bu alanda, hem de bağlantılı olarak; ev, aile, miras ya da başkalarının parası hakkında şanslı fırsatlar bulabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Meslek, kariyer, gelecek planları ve yönetici ilişkileri ile eş, sevgili gibi konular arasında atacağınız adımları dikkatle ölçüp tartmalısınız. Bu iki ayrı konu arasında ters bir etkileşim vardır. Eş ya da sevgili konusunda; hızlı, abartılı, aykırı ve ölçüsüz girişimler, meslek ve kariyer yaşamınızda yapmak istediğiniz yeni adımları kısıtlayabilir ya da kayıplara neden olabilir. Meslek, iş ya da sağlık alanındaki eski acıları ve yaraları şimdi şifalandırma zamanıdır. Bu yüzden sevgili konusunu beklemeye ya da kontrole almak gerekir. Eğer sosyal gruplaşmalar, görüşmeler, ekip çalışmaları ile kişisel zevkleriniz arasındaki çelişkileri, belirsizlikleri, kafa karıştırıcı olan, bulanık ya da kafayı uyuşturan etkenleri frenleyip bir dengeye getirirseniz; heyecan verici yeni birliktelikler, iletişimler, yeni gruplaşmalar ve yakın dostlarla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Uzaktaki kişiler, yabancılar, yabancı ülkeler, büyük hedefler, eğitimler ya da uzak yolculuklar ile sağlık konuları ve iş ortamınız arasında birbirini kısıtlayan durumlar ya da beklenmedik sağlık sorunları olabilir. Sağlık ve iş konularındaki abartılı, hızlı, sıradışı ve kontrolsüz kararlar sizin büyük hedeflerinizi, uzak yolculukları ya da yabancılarla ilgili konularda atmak istediğiniz adımları kısıtlayabilir, kaza ve krizlere yol açabilir. Çocuklarla ya da flörtleşmelerle ilgili eski bir acıyı şimdi yeniden şifalandırmak için uygun zamandır. Uzaktaki birisi ya da yabancı birisi buna yardımcı olabilir. Eğer aileyi ilgilendiren ya da ev konularında, otorite kişi ya da eşiniz ile farklı fikirlerinizi bir dengeye getirebilirseniz ve inatlaşmaktan vazgeçerseniz; meslek, kariyer, iş, para konularında ve aile içinde huzur bulabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Başkalarının maddi olanakları, ortaklı paralar, miras, vergi sigorta gibi alanlar ve cinsel gereksinimler için atmak istediğiniz yeni adımlar ve planlar olabilir. Ancak bu konular ile kişisel zevkler, eğlenceler, çocuklar ya da flörtleşme arayışlarınızı yan yana getirmeyin. Çünkü iki konu arasında ters bir etkileşim vardır. Hatta, düşünmeden verilen ani kararlar ya da yolculuklar beklenmedik tehlikeli durumlara, kaza ve krizlere davetiye çıkartır. Bu yüzden kontrol ve ölçüyü elden bırakmayın. Eskiden kalan, aile, ev ya da miras ile ilgili bir acı ya da üzüntüyü, şimdi yeniden iyileştirmek için doğru zamandır. Yakın dostlar, akrabalar ile uzaktaki kişiler ya da yabancılar arasındaki duygu-mantık çelişkisini doğru bir dengeye getirebilirseniz; hem bu konularda, hem de kişisel zevkler, eğlenceler ve gezilerle rahatlama, ayrıca karizmanızı daha iyi gösterebileceğiniz yeni şanslar bulacaksınız. 

YÜKSELEN KOVA: Eş, sevgili, ortak gibi en yakın ikili ilişkiniz hakkında yeni adımlar atma ya da yeni planlar yapma isteğiniz olacak. Ancak bu konuyu aile büyükleri ve ev halkı ile yan yana getirmek sakıncalıdır. Düşünmeden alınan kararlar, yolculuklar ya da aile birliğinin onaylamadığı gönül ilişkileri beklenmedik kaza ve krizler getirebilir. Olabildiği kadar kontrollü ve ölçülü hareket etmelisiniz. Yakın dostlar, akrabalar ya da kardeşlere ile ilgili eski bir acı ya da üzüntüyü şimdi eş ya da sevgili ilişkisi yardımıyla yeniden iyileştirmek için doğru zamandır. Kendi paranız ile ilgili duygusal, başkalarının paraları ile ilgili mantıksal bakışınız var. Bu durum, bazı çelişkilere neden oluyor. Bunu bir dengeye getirebilirseniz hem bu konularda, hem de aile içinde ve psikolojik anlamda huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: İşiniz, sağlığınız, bakımını yaptığınız insan ya da hayvanlar, görev ve sorumluluklarınız hakkında yeni planlar yapma ya da yeni adımlar atma isteğiniz var. Ancak bu konuda; yakın dostlar, akrabalar ya da kardeşler size engel oluyor gibi görünüyor. Onlarla yapacağınız görüşmelerde ani kararlar vermeyin, düşünerek adımlar atın ve kontrolü kaybetmeyin. İş ortamında, kazanacağınız beklenmedik bir para ile üzüntü veren eski bir borcu kapatabilirsiniz. Kişiliğinizin; duygusal, yardımsever, romantik ve soyut kavramlara yatkın tarafı ile eş ya da sevgili ilişkisindeki gerçekçi durumlar arasında; çelişkiler ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Burada bir denge kurmalısınız. Çünkü bu hem sizi, hem en yakın ikili ilişkinizi, hem de sosyal çevre ve yakın dost ilişkilerini çok olumlu etkileyecektir.

Tüm yazılarını göster