20 Kasım haftası burç yorumları

Haber3.com yazarı Levent Gözaçan yazdı: 20 Kasım haftası burç yorumları: Gergin bir gökyüzüne hazır olun! Tanınmışlık, bolluk, kazanç, para, sağlık, sanat ve başarı beklerken tam tersi olacak...

Levent Gözaçan leventgozacan@gmail.com

Haftanın dikkat çeken göksel görünümü; Güneş/Mars kavuşumunun Satürn ile yaptığı olumsuz kare açıdır. Buna, hafta ortasına kadar Uranüs karşıtlığı da eklenince, olumsuz bir göksel tuzak, ağlarını örmüş bizi bekliyor olabilir. Ayrıca, Güneş/Mars kavuşumu, Venüs ile kırkbeşlik bir açı yapıyor. Bu konum, kadın-erkek ilişkilerinde sıkıntıya yol açabilir. Ortaya çıkan gergin etkiler, yükselen burçlarınıza göre farklı konuları etkileyecektir. İlk bakışta aklımıza gelenler; aşırı güç kullanma, yakıcı, yıkıcı ve patlayıcı enerjiler, kısıtlanma, engellenme, beklenmedik anlaşmazlıklar, karşıt ve aykırı durumlar, eş-sevgili gibi ilişkilerde gereksiz tartışmalar, bitişler, beklenmedik doğa olayları ya da sosyal sarsıntılar olabilir. Hafta boyunca, Güneş/Mars kavuşumuna katılan Toliman sabit yıldızı, normal koşullarda; tanınmışlık, bolluk, kazanç, para, sağlık, sanat ve başarı getirmeliydi..! Ancak kavuşumun; Satürn, Uranüs ve Venüs olumsuz açıları yapması nedeniyle bu etkiler de tersine dönerek kayıplara dönüşebilir.

Hafta boyunca etkisi zayıflayarak devam eden Güneş-Neptün olumlu üçgeni, önceki paragrafta yazdığım olumsuz durumları azaltabilir. Duygusal ve sezgisel uyanış ile evrensel huzur, barış, uzlaşma ve sevgi ağırlıklı beklentiler bir süre için gerçeğe dönebilir. Ancak bu üçgen açı, sonraki hafta devreden çıkacağı için Güneş-Satürn olumsuz karesi tek başına kalacak ve gücü yükselecek. 20 Kasım Pazartesi ve Salı günleri Ay’ın Güneş/Mars kavuşumuna yaptığı olumsuz kare açı psikolojik ve duygusal yönü ağır basan üzücü durumları ve gerçekleşmeyen duygusal istekleri anlatır. Diğer sakıncalı durum; Çarşamba gününden sonra; aldatma, aldatılma, sahtekarlık, yalan, dolan, iftira, kandırılma gibi durumlara ve atacağınız imzaya çok dikkat etmelisiniz. Bu hafta yapılacak en doğru şey, Güneş-Neptün üçgeni henüz devredeyken ondan yararlanmaktır. Bunlar; sanat, evrensel barış, su kenarı geziler, ruhsal konular, soyut kavramlar, doğa-insan sevgisi ve iyicil duyguları canlı tutan etkinliklerdir.

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta ağırlıklı olarak üzerinde duracağınız konularda, Güneş ve Mars kavuşumunun aldığı olumsuz açılar nedeniyle tehlikeli durumlara düşebilirsiniz. Genel olarak; yakıcı, yıkıcı durumlar, gerginlik, anlaşmazlık, önemli sağlık sorunları, beklenmedik bir para sorunu ya da kaybı, psikolojik sıkıntı, bir yerde kapalı kalmak, hastaneler, gizli düşmanlar, ölüm ötesi alan, tehlikeli durumlar, cinsellik, miras, vergi gibi konular, başkalarına ait maddi olanaklardır. Ayrıca, Çarşamba’dan sonra bunlara; yabancılar, eğitimler, yabancı ülkeler ya da uzaktaki kişiler de katılabilir. Bu konular arasında, birbirlerini olumsuz etkileyen bağlantılar da kurulabilir. Olabildiği kadar sakin ve anlayışlı kalmak gerekir. Çarşamba’dan sonra, yabancı ya da uzaktaki birisi tarafından; aldatılma, kandırılma, iftiraya uğrama, sahtekarlık ya da kaypak durumlar yüzünden canınız sıkılabilir.

YÜKSELEN BOĞA: Güneş/Mars kavuşumunun olumsuz açıları nedeniyle bu hafta; yakıcı, yıkıcı durumlar, gerginlik, kısıtlanma, patlama, yangın, beklenmedik krizler, yaralanma, aykırı durumlar, bitişler ve anlaşmazlıklar olabilir. Bunların genellikle, sizin en yakın ilişkiniz hakkındadır. Bu; evlilik, sevgili ilişkisi ya da ortağınız olabilir, bazen de öğretmen-öğrenci gibi çok yakın ilişkileri kapsar. Ayrıca, kişiliğinizin aykırı, patlayıcı ve sıra dışı yönlerini, beklenmedik ve şaşırtıcı krizler çıkartarak gösterme eğiliminde olacaksınız. Bunlarla bağlantılı olarak, sosyal gruplaşma çevrelerinde gerginlik ve kısıtlanma yaşayabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra bunlara; başkalarının maddi olanakları, miras, vergi, cinsellik ya da fizik ötesi konular da katılabilir. Ayrıca, Çarşamba’dan sonra; sosyal grup arkadaşlarından birisi ile yaşayacağınız sorun yüzünden psikolojik sıkıntı olabilir. Bu kişi bir başkasının parasını kullanma konusunda sizi kandırmak isteyebilir. Bu yüzden atacağınız imzalara ve yapacağınız anlaşmaya çok dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta Güneş/Mars kavuşumunun aldığı olumsuz açılar sizi biraz sarsabilir. Sağlık sorunları, iş ortamı, görev ve sorumluluklarınız, bakımını yaptığınız kişiler, günlük sıradan işleriniz, hastaneler, gizli işler, gizli ilişkiler, gizli düşmanlar, sanat ya da psikoloji ağırlıklı alanlar, gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler, meslek ve kariyer gibi konulardan birinde ya da birkaçında dikkatli, sakin ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Çünkü; yakıcı, yıkıcı, kısıtlı, engelli, gergin, şaşırtıcı, sıradışı ve beklenmedik krizler bu konularda size sıkıntı çıkarabilir. Çarşamba gününden sonra bunlara; eş, sevgili, evlilik, ortaklık gibi konular da katılabilir. Ayrıca, Çarşamba’ sonra; eş, sevgili ya da ortak gibi en yakın ikili ilişkinizde; yalan, dolan, iftira, aldatma, aldatılma, dedikodu, düşüncesizlik gibi nedenler yüzünden meslek, kariyer ya da gelecek planlarınızda üzücü olaylar, kaypak, bulanık ve aldatıcı durumlarla karşılaşma olasılığı vardır. Alkol benzerleri de buna neden olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Haftanın yoğunluğu 5. ev ve Çarşamba’dan sonra 4. ev konuları üzerinde sıkıntılı görünüyor. Bunlar çoğunlukla; kendinizi dışa gösterme, diğerlerine anlatma, eğlence yaşamınız, kişisel zevkleriniz, flörtleşme, yarışma, çocuklar ya da şans oyunları ile ilgilidir. Çarşamba’dan sonra bunlara; iş, görev, sorumluluklar ve sağlık konuları da katılabilir. Ayrıca, Güneş ve Mars kavuşumunun olumsuz açıları; yakıcı, yıkıcı, gergin ve kısıtlı durumlarla diğer ev konularını da olumsuz etkileme eğiliminde. Bunlar; sosyal gruplaşmalar, takım çalışmaları, yüksek eğitimler, yabancı ülkeler, yabancılar ya da uzaktaki kişilerle olan ilişkilerdir. Bu konuların birinde ya da birkaçında ortaya çıkacak sıkıntıların üzerine gitmek yerine, çevresinden dolaşmalı ve sakin kalmalısınız. Çarşamba’dan sonra, yapacağınız iş anlaşmalarına ve sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Çünkü aldanma, aldatma, iftira, bulanık durumlar, yalan, dolan ve sahtecilik tehlikesi vardır.

YÜKSELEN ASLAN: Haftanın yoğunlaşan konuları; Güneş’in olumsuz kare açılarının bağlantı kurduğu ev konuları üzerindedir. Bunlar genelde; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Etkilenen konularınız; ev, aile, aile büyükleri, kişisel zevkler, flörtleşmeler, meslek, kariyer, gelecek planları, çevresel ilişkileriniz, genel alışkanlıklarınız, yaşam tarzınız, eş, sevgili gibi ilişkiler ve ortaklı olan para ile ilgilidir. Çarşamba’dan sonra bunlara; kişisel zevkler, eğlenceler, flörtleşmeler ve çocuklarla ilgili konular da katılabilir. Bu konular bir biçimde birbirleri ile ilişkili olarak ortaya çıkabilir. Bu gergin haftada olabildiğince anlaşmacı, uzlaşmacı ve sakin kalmak gerekiyor. Çarşamba’dan sonra, özellikle ortaklı paralar için yapacağınız sözleşme ve anlaşmalara çok dikkat etmeli ve aldanmamalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK: Haftanın yoğunlaşan konuları, Güneş/Mars kavuşumundan olumsuz açı bağlantıları alan evler üzerinde belirginleşecek. Bunlar genelde; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, sıra dışı durumlar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Etkilenen konularınız; kardeşler, yakın akrabalar, dostlar, yakın çevre, genel sağlık, yaşam tarzı ve alışkanlıklar, meslek, kariyer, yönetici ilişkileri, eş ya da sevgili gibi en yakın ikili ilişkiniz hakkındadır. Çarşamba’dan sonra bunlara; ev, aile, vatan, doğup büyüdüğünüz yerlerle ilgili sıkıntılar da katılabilir. Bu konular arasında olumsuz bağlantılı durumlar olabilir. Gerginlikten daha az etkilenmek için; sert karşılıklar vermemek, sabır göstermek ve barışçı yollardan durumu atlatmak gerekir. Çarşamba’dan sonra; eş-sevgili ilişkisi ile aile büyükleri arasında yalan, dolan, iftira, anlaşmaların bozulması ya da üzücü durumlar olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Haftanın ağırlıklı konuları üzerinde genelde gergin ve ağır bir hava var. Genel etkiler; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Etkilenen ana konular; kazandığınız para, özgüven, maddi değeri olan eşyalarınız, yakın dostlar, akrabalar, kardeşler, iş, sağlık, görevleriniz, sorumluluklarınız, ortaklı paralar, tehlikeli bir sağlık sıkıntısı, öte alem ve cinsellik üzerinde görülüyor. Çarşamba’dan sonra bunlara; kardeşler, yakın akrabalar, dostlar ve kuracağınız iletişimler de katılabilir. Bunlar arasında olumsuz bağlantılar olabilir. Sertleşmek yerine, daha anlaşmacı ve barışçı yollar bulmakta yarar vardır. Çarşamba’dan sonra özellikle iş ya da sağlık hakkındaki anlaşmalara, sözleşmelere ve atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Yalan, dolan, iftira, sahtecilik, üzücü durumlar ya da anlaşmaların bozulma olasılığı vardır.

YÜKSELEN AKREP: Haftanın ağırlıklı konuları ile bağlantılı olarak, genelde gergin ve olumsuz durumlar bekliyoruz. Bunlar; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, sıra dışı durumlar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Olumsuz etkilenen temel konular; yaşam tarzınız, alışkanlıklarınız, çevresel ilişkiler, genel sağlığınız, eş ya da sevgili ilişkilerinde beklenmedik şaşırtıcı durumlar, kişisel zevkler, eğlenceler, çocuklar ya da sevgili arayışlarınız üzerinde olabilir. Çarşamba gününden sonra bunlara; para, kazanma, borçlar, alacaklar gibi maddi konular da katılabilir. Bu konular arasında, birbirini harekete geçiren etkileşmeler de olabilir. Gergin durumlardan zarar görmemek için daha anlayışlı ve hoşgörülü olmakta yarar vardır. Çarşamba’dan sonra para ile ilgili yapacağınız anlaşmalarda; yalan, dolan, sahtecilik, ciddiyetsiz durumlar, alkol ve kaypak eğlence anlayışınız yüzünden; bozulma, utanma ve üzücü durumlara düşme olasılığı vardır.

YÜKSELEN YAY: Haftanın yoğunlaşan konuları, Güneş-Mars kavuşumunun olumsuz bağlantı kurduğu ev konuları üzerinde olacaktır. Bu bağlantılar; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, sıra dışı durumlar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Olumsuz etkilenen temel konular; psikolojik yapınız, içsel dünyanız, inançlar, gizli saklı işler, gizli ilişkiler, gizli düşmanlar, kendinizi çevrenize gösterme ve tanıtma isteğiniz, hastaneler, aile ve evle ilgili konular, iş, görev, sorumluluk ya da sağlık konularında anlaşmazlık ve aykırı durumlar olabilir. Çarşamba gününden sonra bunlara; yaşam tarzınız, atacağınız yeni adımlar, planlar, amaçlar ve başlangıçlar da katılabilir. Konular arasında birbirini etkileyen bağlantılar olabilir. Gergin ve olumsuz durumların üstesinden gelmek için olayları ve insanları daha anlayışlı ve bilge tavırla karşılamalısınız. Çarşamba’dan sonra; aile bireyleri ya da ev konularında yapacağınız anlaşmalar, sözleşmeler ve atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Yalan, dolan, kandırılma, bulanık ve sisli durumlar olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu haftanın daha ağırlıklı konularında genel olarak yakıcı, yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, yaralanma, patlama, tartışmalı durumlar, gerginlik, sıra dışı beklenmedik durumlar ya da kısıtlanma olabilir. Etkilenen konular; benzer düşüncelerle bir araya geldiğiniz sosyal gruplaşma arkadaşları, takım çalışmaları, dernekler, toplantılar, psikolojik yapınız, yakın çevre dostları, kardeşler, akrabalar, çocuklar, kişisel zevk ve eğlence anlayışınızdır. Çarşamba’dan sonra bunlara; soyut kavramların ağırlıkta olduğu konular, gizli işler, ilişkiler, gizli düşmanlar ya da hastaneler de katılabilir. Bu konular arasında birbiri ile bağlantılı ve birbirini etkileyen durumlar da olabilir. Daha az etkilenme için en doğru yol; diğerleri ile sertleşmeden, barışçı uzlaşma yolları bulmaktır. Çarşamba’dan sonra, kardeşler, yakın akrabalar ya da yakın çevre üzerinden birisiyle yapacağınız anlaşma ya da sözleşme için gizli saklı, kaypak ve yalan dolan işlere dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN KOVA: Haftanın öne çıkan konularında genel olarak, Güneş/Mars kavuşumunun yaptığı olumsuz bağlantıların etkileri görülecek. Yakıcı yıkıcı durumlar, yaralanma, beklenmedik krizler, sıra dışı durumlar, anlaşmazlıklar, gerginlik, engellenme ya da kısıtlanma ortaya çıkabilir. Bu etkilerin görüleceği konular; meslek, kariyer, gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler, kazanılan para, birikimler, borçlar, aile ya da ev içinde beklenmedik anlaşmazlıklar ve çelişkili durumlar hakkındadır. Çarşamba gününden sonra bunlara; sosyal gruplaşmalar, dernekler ya da takım çalışmalarının yapılacağı sosyal etkinlikler de katılabilir. Bu konular arasında, birbirlerini olumsuz etkileyen durumlar olabilir. En iyisi, olabildiği kadar anlaşmacı ve sakin kalmaktır. Çarşamba’dan sonra, sosyal gruplardan tanıdığınız birisi tarafından; yalan, dolan, iftira, kandırılma gibi bir para sahtekarlığına uğrayabilirsiniz. Özellikle alkolle gelen kaypak durumlara, anlaşmalara ve atacağınız imzalara mutlaka dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN BALIK: Haftanın ağırlıklı konuları Güneş/Mars’ın kavuşumunun evi ve bağlantı yaptığı diğer ev konularında yoğunlaşıyor. Bu kavuşumun yaptığı olumsuz açıların etkisinde kalabilirsiniz. Bu yüzden; patlama, yangın, yakıcı, yıkıcı etkiler, gerginlik, sıra dışı beklenmedik durumlar, engeller ya da kısıtlanma gibi durumlara hazırlıklı olun. Etkilenen konular; yabancı ülkeler, yabancılar, uzaktaki kişiler, eğitimler, büyük çaplı konular, büyük amaçlarınız, alışkanlıklarınız, yaşam tarzınız, yakın çevreniz ya da yakın akrabalarınız hakkındadır. Çarşamba gününden sonra bunlara; meslek, kariyer ve yönetici ilişkileri de katılabilir. Bu konular arasında olumsuz bir bağlantı ya da etkileşme bekleniyor. Olabildiği kadar sakin ve hoşgörülü kalmakta yarar vardır. Çarşamba’dan sonra, meslek, kariyer ya da yöneticilerle olan ilişkilerinizde yalan-dolan, iftira, aldatma, aldatılma ya da sahtecilik gibi konular gündeme gelebilir. Bu yüzden yapacağınız anlaşmalara ve atacağınız imzaya dikkat etmeli, açık, net ve dürüst kişilerle bağlantı kurmalısınız.

">

Haftanın dikkat çeken göksel görünümü; Güneş/Mars kavuşumunun Satürn ile yaptığı olumsuz kare açıdır. Buna, hafta ortasına kadar Uranüs karşıtlığı da eklenince, olumsuz bir göksel tuzak, ağlarını örmüş bizi bekliyor olabilir. Ayrıca, Güneş/Mars kavuşumu, Venüs ile kırkbeşlik bir açı yapıyor. Bu konum, kadın-erkek ilişkilerinde sıkıntıya yol açabilir. Ortaya çıkan gergin etkiler, yükselen burçlarınıza göre farklı konuları etkileyecektir. İlk bakışta aklımıza gelenler; aşırı güç kullanma, yakıcı, yıkıcı ve patlayıcı enerjiler, kısıtlanma, engellenme, beklenmedik anlaşmazlıklar, karşıt ve aykırı durumlar, eş-sevgili gibi ilişkilerde gereksiz tartışmalar, bitişler, beklenmedik doğa olayları ya da sosyal sarsıntılar olabilir. Hafta boyunca, Güneş/Mars kavuşumuna katılan Toliman sabit yıldızı, normal koşullarda; tanınmışlık, bolluk, kazanç, para, sağlık, sanat ve başarı getirmeliydi..! Ancak kavuşumun; Satürn, Uranüs ve Venüs olumsuz açıları yapması nedeniyle bu etkiler de tersine dönerek kayıplara dönüşebilir.

Hafta boyunca etkisi zayıflayarak devam eden Güneş-Neptün olumlu üçgeni, önceki paragrafta yazdığım olumsuz durumları azaltabilir. Duygusal ve sezgisel uyanış ile evrensel huzur, barış, uzlaşma ve sevgi ağırlıklı beklentiler bir süre için gerçeğe dönebilir. Ancak bu üçgen açı, sonraki hafta devreden çıkacağı için Güneş-Satürn olumsuz karesi tek başına kalacak ve gücü yükselecek. 20 Kasım Pazartesi ve Salı günleri Ay’ın Güneş/Mars kavuşumuna yaptığı olumsuz kare açı psikolojik ve duygusal yönü ağır basan üzücü durumları ve gerçekleşmeyen duygusal istekleri anlatır. Diğer sakıncalı durum; Çarşamba gününden sonra; aldatma, aldatılma, sahtekarlık, yalan, dolan, iftira, kandırılma gibi durumlara ve atacağınız imzaya çok dikkat etmelisiniz. Bu hafta yapılacak en doğru şey, Güneş-Neptün üçgeni henüz devredeyken ondan yararlanmaktır. Bunlar; sanat, evrensel barış, su kenarı geziler, ruhsal konular, soyut kavramlar, doğa-insan sevgisi ve iyicil duyguları canlı tutan etkinliklerdir.

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta ağırlıklı olarak üzerinde duracağınız konularda, Güneş ve Mars kavuşumunun aldığı olumsuz açılar nedeniyle tehlikeli durumlara düşebilirsiniz. Genel olarak; yakıcı, yıkıcı durumlar, gerginlik, anlaşmazlık, önemli sağlık sorunları, beklenmedik bir para sorunu ya da kaybı, psikolojik sıkıntı, bir yerde kapalı kalmak, hastaneler, gizli düşmanlar, ölüm ötesi alan, tehlikeli durumlar, cinsellik, miras, vergi gibi konular, başkalarına ait maddi olanaklardır. Ayrıca, Çarşamba’dan sonra bunlara; yabancılar, eğitimler, yabancı ülkeler ya da uzaktaki kişiler de katılabilir. Bu konular arasında, birbirlerini olumsuz etkileyen bağlantılar da kurulabilir. Olabildiği kadar sakin ve anlayışlı kalmak gerekir. Çarşamba’dan sonra, yabancı ya da uzaktaki birisi tarafından; aldatılma, kandırılma, iftiraya uğrama, sahtekarlık ya da kaypak durumlar yüzünden canınız sıkılabilir.

YÜKSELEN BOĞA: Güneş/Mars kavuşumunun olumsuz açıları nedeniyle bu hafta; yakıcı, yıkıcı durumlar, gerginlik, kısıtlanma, patlama, yangın, beklenmedik krizler, yaralanma, aykırı durumlar, bitişler ve anlaşmazlıklar olabilir. Bunların genellikle, sizin en yakın ilişkiniz hakkındadır. Bu; evlilik, sevgili ilişkisi ya da ortağınız olabilir, bazen de öğretmen-öğrenci gibi çok yakın ilişkileri kapsar. Ayrıca, kişiliğinizin aykırı, patlayıcı ve sıra dışı yönlerini, beklenmedik ve şaşırtıcı krizler çıkartarak gösterme eğiliminde olacaksınız. Bunlarla bağlantılı olarak, sosyal gruplaşma çevrelerinde gerginlik ve kısıtlanma yaşayabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra bunlara; başkalarının maddi olanakları, miras, vergi, cinsellik ya da fizik ötesi konular da katılabilir. Ayrıca, Çarşamba’dan sonra; sosyal grup arkadaşlarından birisi ile yaşayacağınız sorun yüzünden psikolojik sıkıntı olabilir. Bu kişi bir başkasının parasını kullanma konusunda sizi kandırmak isteyebilir. Bu yüzden atacağınız imzalara ve yapacağınız anlaşmaya çok dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta Güneş/Mars kavuşumunun aldığı olumsuz açılar sizi biraz sarsabilir. Sağlık sorunları, iş ortamı, görev ve sorumluluklarınız, bakımını yaptığınız kişiler, günlük sıradan işleriniz, hastaneler, gizli işler, gizli ilişkiler, gizli düşmanlar, sanat ya da psikoloji ağırlıklı alanlar, gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler, meslek ve kariyer gibi konulardan birinde ya da birkaçında dikkatli, sakin ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Çünkü; yakıcı, yıkıcı, kısıtlı, engelli, gergin, şaşırtıcı, sıradışı ve beklenmedik krizler bu konularda size sıkıntı çıkarabilir. Çarşamba gününden sonra bunlara; eş, sevgili, evlilik, ortaklık gibi konular da katılabilir. Ayrıca, Çarşamba’ sonra; eş, sevgili ya da ortak gibi en yakın ikili ilişkinizde; yalan, dolan, iftira, aldatma, aldatılma, dedikodu, düşüncesizlik gibi nedenler yüzünden meslek, kariyer ya da gelecek planlarınızda üzücü olaylar, kaypak, bulanık ve aldatıcı durumlarla karşılaşma olasılığı vardır. Alkol benzerleri de buna neden olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Haftanın yoğunluğu 5. ev ve Çarşamba’dan sonra 4. ev konuları üzerinde sıkıntılı görünüyor. Bunlar çoğunlukla; kendinizi dışa gösterme, diğerlerine anlatma, eğlence yaşamınız, kişisel zevkleriniz, flörtleşme, yarışma, çocuklar ya da şans oyunları ile ilgilidir. Çarşamba’dan sonra bunlara; iş, görev, sorumluluklar ve sağlık konuları da katılabilir. Ayrıca, Güneş ve Mars kavuşumunun olumsuz açıları; yakıcı, yıkıcı, gergin ve kısıtlı durumlarla diğer ev konularını da olumsuz etkileme eğiliminde. Bunlar; sosyal gruplaşmalar, takım çalışmaları, yüksek eğitimler, yabancı ülkeler, yabancılar ya da uzaktaki kişilerle olan ilişkilerdir. Bu konuların birinde ya da birkaçında ortaya çıkacak sıkıntıların üzerine gitmek yerine, çevresinden dolaşmalı ve sakin kalmalısınız. Çarşamba’dan sonra, yapacağınız iş anlaşmalarına ve sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Çünkü aldanma, aldatma, iftira, bulanık durumlar, yalan, dolan ve sahtecilik tehlikesi vardır.

YÜKSELEN ASLAN: Haftanın yoğunlaşan konuları; Güneş’in olumsuz kare açılarının bağlantı kurduğu ev konuları üzerindedir. Bunlar genelde; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Etkilenen konularınız; ev, aile, aile büyükleri, kişisel zevkler, flörtleşmeler, meslek, kariyer, gelecek planları, çevresel ilişkileriniz, genel alışkanlıklarınız, yaşam tarzınız, eş, sevgili gibi ilişkiler ve ortaklı olan para ile ilgilidir. Çarşamba’dan sonra bunlara; kişisel zevkler, eğlenceler, flörtleşmeler ve çocuklarla ilgili konular da katılabilir. Bu konular bir biçimde birbirleri ile ilişkili olarak ortaya çıkabilir. Bu gergin haftada olabildiğince anlaşmacı, uzlaşmacı ve sakin kalmak gerekiyor. Çarşamba’dan sonra, özellikle ortaklı paralar için yapacağınız sözleşme ve anlaşmalara çok dikkat etmeli ve aldanmamalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK: Haftanın yoğunlaşan konuları, Güneş/Mars kavuşumundan olumsuz açı bağlantıları alan evler üzerinde belirginleşecek. Bunlar genelde; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, sıra dışı durumlar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Etkilenen konularınız; kardeşler, yakın akrabalar, dostlar, yakın çevre, genel sağlık, yaşam tarzı ve alışkanlıklar, meslek, kariyer, yönetici ilişkileri, eş ya da sevgili gibi en yakın ikili ilişkiniz hakkındadır. Çarşamba’dan sonra bunlara; ev, aile, vatan, doğup büyüdüğünüz yerlerle ilgili sıkıntılar da katılabilir. Bu konular arasında olumsuz bağlantılı durumlar olabilir. Gerginlikten daha az etkilenmek için; sert karşılıklar vermemek, sabır göstermek ve barışçı yollardan durumu atlatmak gerekir. Çarşamba’dan sonra; eş-sevgili ilişkisi ile aile büyükleri arasında yalan, dolan, iftira, anlaşmaların bozulması ya da üzücü durumlar olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Haftanın ağırlıklı konuları üzerinde genelde gergin ve ağır bir hava var. Genel etkiler; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Etkilenen ana konular; kazandığınız para, özgüven, maddi değeri olan eşyalarınız, yakın dostlar, akrabalar, kardeşler, iş, sağlık, görevleriniz, sorumluluklarınız, ortaklı paralar, tehlikeli bir sağlık sıkıntısı, öte alem ve cinsellik üzerinde görülüyor. Çarşamba’dan sonra bunlara; kardeşler, yakın akrabalar, dostlar ve kuracağınız iletişimler de katılabilir. Bunlar arasında olumsuz bağlantılar olabilir. Sertleşmek yerine, daha anlaşmacı ve barışçı yollar bulmakta yarar vardır. Çarşamba’dan sonra özellikle iş ya da sağlık hakkındaki anlaşmalara, sözleşmelere ve atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Yalan, dolan, iftira, sahtecilik, üzücü durumlar ya da anlaşmaların bozulma olasılığı vardır.

YÜKSELEN AKREP: Haftanın ağırlıklı konuları ile bağlantılı olarak, genelde gergin ve olumsuz durumlar bekliyoruz. Bunlar; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, sıra dışı durumlar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Olumsuz etkilenen temel konular; yaşam tarzınız, alışkanlıklarınız, çevresel ilişkiler, genel sağlığınız, eş ya da sevgili ilişkilerinde beklenmedik şaşırtıcı durumlar, kişisel zevkler, eğlenceler, çocuklar ya da sevgili arayışlarınız üzerinde olabilir. Çarşamba gününden sonra bunlara; para, kazanma, borçlar, alacaklar gibi maddi konular da katılabilir. Bu konular arasında, birbirini harekete geçiren etkileşmeler de olabilir. Gergin durumlardan zarar görmemek için daha anlayışlı ve hoşgörülü olmakta yarar vardır. Çarşamba’dan sonra para ile ilgili yapacağınız anlaşmalarda; yalan, dolan, sahtecilik, ciddiyetsiz durumlar, alkol ve kaypak eğlence anlayışınız yüzünden; bozulma, utanma ve üzücü durumlara düşme olasılığı vardır.

YÜKSELEN YAY: Haftanın yoğunlaşan konuları, Güneş-Mars kavuşumunun olumsuz bağlantı kurduğu ev konuları üzerinde olacaktır. Bu bağlantılar; yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, sıra dışı durumlar, kısıtlanma, gerginlik ya da kayıplar yaratabilir. Olumsuz etkilenen temel konular; psikolojik yapınız, içsel dünyanız, inançlar, gizli saklı işler, gizli ilişkiler, gizli düşmanlar, kendinizi çevrenize gösterme ve tanıtma isteğiniz, hastaneler, aile ve evle ilgili konular, iş, görev, sorumluluk ya da sağlık konularında anlaşmazlık ve aykırı durumlar olabilir. Çarşamba gününden sonra bunlara; yaşam tarzınız, atacağınız yeni adımlar, planlar, amaçlar ve başlangıçlar da katılabilir. Konular arasında birbirini etkileyen bağlantılar olabilir. Gergin ve olumsuz durumların üstesinden gelmek için olayları ve insanları daha anlayışlı ve bilge tavırla karşılamalısınız. Çarşamba’dan sonra; aile bireyleri ya da ev konularında yapacağınız anlaşmalar, sözleşmeler ve atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Yalan, dolan, kandırılma, bulanık ve sisli durumlar olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu haftanın daha ağırlıklı konularında genel olarak yakıcı, yıkıcı durumlar, beklenmedik anlaşmazlıklar, yaralanma, patlama, tartışmalı durumlar, gerginlik, sıra dışı beklenmedik durumlar ya da kısıtlanma olabilir. Etkilenen konular; benzer düşüncelerle bir araya geldiğiniz sosyal gruplaşma arkadaşları, takım çalışmaları, dernekler, toplantılar, psikolojik yapınız, yakın çevre dostları, kardeşler, akrabalar, çocuklar, kişisel zevk ve eğlence anlayışınızdır. Çarşamba’dan sonra bunlara; soyut kavramların ağırlıkta olduğu konular, gizli işler, ilişkiler, gizli düşmanlar ya da hastaneler de katılabilir. Bu konular arasında birbiri ile bağlantılı ve birbirini etkileyen durumlar da olabilir. Daha az etkilenme için en doğru yol; diğerleri ile sertleşmeden, barışçı uzlaşma yolları bulmaktır. Çarşamba’dan sonra, kardeşler, yakın akrabalar ya da yakın çevre üzerinden birisiyle yapacağınız anlaşma ya da sözleşme için gizli saklı, kaypak ve yalan dolan işlere dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN KOVA: Haftanın öne çıkan konularında genel olarak, Güneş/Mars kavuşumunun yaptığı olumsuz bağlantıların etkileri görülecek. Yakıcı yıkıcı durumlar, yaralanma, beklenmedik krizler, sıra dışı durumlar, anlaşmazlıklar, gerginlik, engellenme ya da kısıtlanma ortaya çıkabilir. Bu etkilerin görüleceği konular; meslek, kariyer, gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler, kazanılan para, birikimler, borçlar, aile ya da ev içinde beklenmedik anlaşmazlıklar ve çelişkili durumlar hakkındadır. Çarşamba gününden sonra bunlara; sosyal gruplaşmalar, dernekler ya da takım çalışmalarının yapılacağı sosyal etkinlikler de katılabilir. Bu konular arasında, birbirlerini olumsuz etkileyen durumlar olabilir. En iyisi, olabildiği kadar anlaşmacı ve sakin kalmaktır. Çarşamba’dan sonra, sosyal gruplardan tanıdığınız birisi tarafından; yalan, dolan, iftira, kandırılma gibi bir para sahtekarlığına uğrayabilirsiniz. Özellikle alkolle gelen kaypak durumlara, anlaşmalara ve atacağınız imzalara mutlaka dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN BALIK: Haftanın ağırlıklı konuları Güneş/Mars’ın kavuşumunun evi ve bağlantı yaptığı diğer ev konularında yoğunlaşıyor. Bu kavuşumun yaptığı olumsuz açıların etkisinde kalabilirsiniz. Bu yüzden; patlama, yangın, yakıcı, yıkıcı etkiler, gerginlik, sıra dışı beklenmedik durumlar, engeller ya da kısıtlanma gibi durumlara hazırlıklı olun. Etkilenen konular; yabancı ülkeler, yabancılar, uzaktaki kişiler, eğitimler, büyük çaplı konular, büyük amaçlarınız, alışkanlıklarınız, yaşam tarzınız, yakın çevreniz ya da yakın akrabalarınız hakkındadır. Çarşamba gününden sonra bunlara; meslek, kariyer ve yönetici ilişkileri de katılabilir. Bu konular arasında olumsuz bir bağlantı ya da etkileşme bekleniyor. Olabildiği kadar sakin ve hoşgörülü kalmakta yarar vardır. Çarşamba’dan sonra, meslek, kariyer ya da yöneticilerle olan ilişkilerinizde yalan-dolan, iftira, aldatma, aldatılma ya da sahtecilik gibi konular gündeme gelebilir. Bu yüzden yapacağınız anlaşmalara ve atacağınız imzaya dikkat etmeli, açık, net ve dürüst kişilerle bağlantı kurmalısınız.

Tüm yazılarını göster