Pluton, Güneş, Satürn ve Mars'ın etkisinde işte 17 Ekim haftası burç yorumları

Haber3.com yazarı astrolog Levent Gözaçan yazdı: Pluton'un ileri harekete geçti ve yıkıcı etkilerini artık daha güçlü göreceğiz. Geçen hafta gökyüzünde olan Güneş, Satürn ve Mars büyük üçgeni bu hafta da devam ediyor.

Levent Gözaçan leventgozacan@gmail.com

Pluton'un ileri harekete geçti ve yıkıcı etkilerini artık daha güçlü göreceğiz. Pluto’nun Güneş ile yaptığı olumsuz bağlantı, bu hafta ve sonraki Güneş Tutulması haftasının sonlarına kadar devam ediyor. Bunun anlamı; bu hafta haritanızın Terazi evinde ve sonraki Güneş Tutulması haftasında ise haritanızın Akrep evinde zorunlu köklü değişimler ya da kayıplar beklenebilir. Pluto olumsuz yerleşimlerinde yapmanız gereken; elden gidenleri kabullenmek ve gelmekte olan yeni duruma hazırlık yapmaktır. Çünkü, kayıplara bağlanıp kalmak durumu daha çok zorlaştırır. Diğer yandan Mars’ın Neptün ve Jüpiter ile olumsuz bağlantısı; kontrolsüz, ölçüsüz ve aldanarak bazı zorluklar yaşayabileceğinizi ya da şiddet dozu yüksek aşırı durumların içine çekilebileceğinizi anlatır. Bu yüzden özellikle alkol benzerlerinden uzak ve uyanık olmanız gerektiğini söyler.

Olumlu haberde; geçen hafta gökyüzünde olan Güneş, Satürn ve Mars büyük üçgeni bu hafta da devam ediyor. Cesaret, girişkenlik, kararlılık, açık ve net olmak, dürüstlük ve disiplinli çalışmalarınız, karşılaşacağınız olay ya da durumlarda çok fazla işinize yarayacaktır. Bu ana tablodan en çok etkilenen konularınızı yükselen burçlarınız belirleyecek.

YÜKSELEN KOÇ: Haftanın yoğun konuları; eş, sevgili ya da ortaklık gibi yakın ikili ilişkiniz üzerindedir. Bu alanda olumsuz ve olumlu durumlar gün yüzüne çıkıp görünür olacak. Olumsuz etkilenmeyi tetikleyen; meslek, kariyer ve gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler ya da sosyal konumunuzdaki önemli değişimler ya da sonlanmalar olabilir. Diğer nedeni aile, ev ya da anne ile bağlantılı üzüntüler olabilir. Yoğun konularınızı etkileyen şanslı ve olumlu gelişmeler ise; eş ya da ortağınız ile birlikte katılacağınız sosyal etkinliklikler, gruplaşmalar, yakın çevre ve akrabalarla görüşmeler, kısa geziler ve kuracağınız iletişimlerdir. Ancak, yakın çevre ve akrabalarla kuracağınız iletişimlerde dikkat etmeniz gereken bir durum var. Asla yalan, dolan ve psikolojiyi yaralayacak kontrolsüz ve ölçüsüz aşırılıklara kalkmayın. Alkol ve benzerlerinden uzak durun.

YÜKSELEN BOĞA: Haftanın yoğun konuları; sağlık, iş ortamı, bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler ve tekrarlanan günlük işlerinizdir. Bu alanlarda olumsuz ve olumlu durumlar gün yüzüne çıkabilir. Olumsuz olarak; uzaktakilerle ya da yabancılarla süregelen bir durumun sonlanması ya da zorlayıcı bir dönüşüme girmesi olabilir. Diğer olumsuz etkilenme nedeni; yakın akrabalarla ya da kardeşlerle olan görüşmelerin ya da onlarla ilgili bir sağlık sorununun verdiği üzüntü olabilir. Yoğun konularınızda olumlu durum ise; iş ortamınızda, mesleğinizde, kariyer ve gelecek planlarınızda yükselmek, yeni bir düzen kurmak ve para kazanmak için adım atabileceğiniz şanslı zamandır. Para konusunda dikkat etmeniz gereken şey, sosyal gruplaşmalar üzerinden kandırılma ve dolandırılma olasılığıdır. Özellikle kaypak durumlara, belirsizliğe, yalan dolana ve alkole dikkat etmelisiniz.

 YÜKSELEN İKİZLER: Haftanın yoğun konuları; çocuklar, kişisel zevkleriniz, şans oyunları, yarışmalar, yeni sevgili işleri ya da arayışları olabilir. Bu alanlarda olumsuz ve olumlu etkiler alıyorsunuz. Özellikle bunlarla bağlantılı olarak para kaybı sizi üzebilir. Miras, vergi, sigorta ya da başkalarına ait maddi konularda önemli bir değişim, kayıplara neden olabilir. Yeni flörtleşmelerde, cinsel yönde anlaşmazlık ve ayrılık yaşanabilir. Haftanın yoğun konularındaki şanslı durumlar ise; yabancılar ya da uzaktakilerle ilgili girişimleriniz ve güvenli ilişkilerinizdir. Bu görüşmelerden yeni bir aşk da doğabilir. Diğer dikkat etmeniz gereken konu; meslek, kariyer, gelecek ve kariyer planları ya da yöneticilerle olan görüşme ya da davranışlarınızda; sert, tartışmacı, saldırgan ya da şiddetli tarafınızı göstermemektir. Bu konuda ölçülü, uyanık olmak, yalandan ve alkolden uzak kalmak sizin yararınızadır.

YÜKSELEN YENGEÇ: Haftanın yoğun konuları; eviniz, aileniz, aile büyükleri, aile yadigarları, içsel dünyanız ya da doğup büyüdüğünüz yurdunuz ile ilgili olabilir. Bu konularda bazı olumsuzlular ve olumlu şanslar gün yüzüne çıkabilir. Olumsuz olarak; eşiniz ya da sevgilinizle ilgili önemli bir değişim ya da sonlanma, ailede ve sizin içinizde üzüntü yaratma eğilimindedir. Daha şanslı ya da olumlu gösterge ise aile mirası ya da aile yadigarları ile ilgili yeni düzenlemeler olabilir. Ayrıca, baba ile ilgili olumlu sağlık gelişmesi sizi mutlu edebilir. Dikkat etmeniz gereken diğer konular; yabancılar, hukuk davaları, dinsel inançlar, yabancı ülkeler, eğitimler, uzun geziler ve yabancı kültürlerle ilgili olarak uyanık kalmaktır. Bunlarla ilgili alkol, uyuşturucu bağlantıları, kandırılma, dolandırılma ya da tutuklanma olasılıklarına karşı kontrolün ve ölçünün dışına çıkmamalısınız.

YÜKSELEN ASLAN: Kardeşler, yakın akrabalarınız, yakın çevreniz, sıkı dostlarınız, diğer insanlarla olan iletişimleriniz, görüşmeleriniz ya da kısa geziler bu haftanın yoğun konusudur. Bu konular hem olumsuzlukları, hem de şansı barındırıyor. Önemli değişimler ortaya çıkmadan önce; yakınlarla ilgili sağlık sorunları, üzücü zorluklar, belki küsmeler ya da dostlarla ilgili bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Psikolojik etkilenme ve uyku bozukluğu olabilir. Yakın çevre ve dostlarla ilgili şanslı durumlar; onların yardımıyla yeni sosyal gruplara ya da toplantılara katılmak. Yeni gruplaşmalar üzerinden tanışacağınız kişilerle kalıcı ve güvenilir beraberlikler ya da ortaklıklar kurmaktır. Uzaktaki kişiler, yüksek eğitimler, hukuk, uzak geziler ve sosyal alandan tanıdığınız kişilerle yakınlaşma isteğinizde; kontrolsüz, ölçüsüz ve abartılı durumlara girerseniz tehlike sizi kapıda bekliyor olacak.

YÜKSELEN BAŞAK: Maddi kazanımlarınız, birikimleriniz, alacak ve borçlarınız ya da maddi değeri olan eşyalarınız, olumlu ve olumsuz anlamda bu haftanın yoğun konusudur. Çocuklarla ilgili önemli değişimler, kişisel zevkleriniz, borsa, şans oyunları, yeni flörtleşme arayışları ya da sosyal gruplaşmalardaki duygusal beklentilerin boşa çıkması bu hafta size para kaybettirebilir. Para konusundaki olumlu durumlar; meslek ve iş ortamındaki girişimleriniz, yeni iş kurulumu, yeni bir iş düzeni, iş ortamında sağlam ve kararlı davranışlar ve yöneticilerle açık, net ve canlı ilişkiler kazanç elde etme şansı getirir. Mesleğinizi, sosyal konumunuzu ya da bulunduğunuz mevkiyi, birliktelik gibi yakın ikili ilişkilerde kullanmanız ya da kontrolsüz ve ölçüsüz yakınlaşmalar tehlikelidir. Yakın ikili ilişkilerde yalan, dolan, aldatılma, şiddet, kaypaklık ve aşırı durumlar olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Karakteriniz ve çevrenize gösterdiğiniz davranış alışkanlıklarınız bu hafta da test edilmeye devam ediyor. Kendinize ve çevrenize taşımak istediğiniz; barış, huzur arayışları, arabuluculuk, dengeli ve uyumlu görünüş, uzlaşmacı, doğa ve sanatsever yönleriniz olsa bile meslek ve aile ortamında zorlayıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Aile ve ev konularında zorunlu değişimler, meslek ve sosyal konumunuzda üzücü gelişmeler ve görüşmeleriniz olabilir. Olumlu olarak; barış, denge ve huzur arayışları ve alışkanlıklarınız; yeni flörtleşmeler, uzaktaki, yabancı kişilerle ya da yabancı ülkelerle ilgili yeni ve canlı girişimler, başlangıçlar, çocuklarla ya da kişisel zevklerle ilgili yeni bir düzen oluşturmak için şans getirebilir. İş ortamı, iş arkadaşları, eşiniz ya da sağlığınız için alkol, ölçüsüzlük ve aşırılıklardan kaçının. Uzun gezilerden ya da uzaktaki bağlantılardan zarar görme olasılığı vardır.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta olumlu ve olumsuz yanları ile yoğun konularınız; psikolojik ağırlıklı içsel sorunlar, hastaneler, esir kalma, uyku bozukluğu, rüyalar ve bilinçaltı soyut alanınız hakkındadır. Denge, uzlaşma ve huzur arayışlarınızı; kardeşler, yakın çevre, akrabalar, geziler ve iletişimlerle ilgili konulardaki zorlayıcı durumlar engelleyebilir. Uzaktaki birinden duygusal beklentileriniz boşa çıkabilir. İçsel ve soyut alanınızdaki huzur ve barışı sağlamaya yardımcı olacaklar; aile, anne, baba, ev ile ilgili konular ve cinsel yakınlık için atacağınız adımlar olabilir. Ancak yeni flörtleşmeler ya da cinsel yakınlaşmalar için kesinlikle uyanık ve zinde olmak gerekiyor. Alkol ve benzerleri, kaypaklık, aşırı güven, kontrolsüzlük, ölçüsüzlük ve normalin dışındaki aşırı durumlar; hem yakınlaşma arayışları, hem de sağlığınız için tehlikeli durumlar yaratabilir.

YÜKSELEN YAY: Bu haftanın yoğun konuları; sosyalleşme, gruplaşma, toplantılar ve çok samimi olmayan yüzeysel arkadaşlıklardır. Bu alanda olumlu ve olumsuz gelişmeler olabilir. Alacakların alınmaması, borçlar, para akışında zorlayıcı durumlar, kayıplar ya da eşinizin parası ile ilgili üzücü durumlar sosyal etkinliklerinizi ya da toplantılarınızı olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. Olumsuz gelişme olasılığı olan para konuları dışında, yeni sosyal ortamlarda şans getirecek olan; yakın çevre ve akraba ilişkileri, görüşmeler, buluşmalar, eşiniz ya da ortağınızın desteği, sosyal gruplaşmalardan sevgili bulma girişimleriniz olabilir. Ancak, dikkatli olmazsanız; eş, sevgili ya da ortaklık ilişkisinde bazı zorlayıcı durumlar gündeme gelebilir. Sertleşme eğiliminde olan eş ilişkileri; aile, ev ve çocuklarla ilgili aşırı durumlara, kaypak, belirsiz, alkolün dahil olduğu yalan dolan işlere ve ilişkilere yönlenebilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu haftanın yoğun konuları; meslek, yöneticilerle ilişkiler, sosyal konum, gelecek ve kariyer planlarıdır. Bu alanlarda olumsuz ve olumlu durumlar gün yüzüne çıkacak görünüyor. Kişiliğinizdeki katı, uzlaşmaz, anlaşmaz, inatçı ve var olanı bitirme eğilimi taşıyan alışkanlıklarınız; meslek alanınızı, yöneticilerle olan ilişkilerinizi ve gelecek planlarınızı alt üst edebilir. Bu durum eş ilişkinizde de üzüntü yaratabilir. Meslek ve kariyer alanınızdaki şansınızı yükseltecek olan durumlar ise; daha barışçı, anlayışlı, uzlaşmacı ve uyumlu iş ortamı ilişkileri, girişimleri, yeni ve cesur adımlar ve para kazanmaya yönelik yeni bir iş planı yapmaktır. Ancak özellikle iş ortamında ya da iş arkadaşlarınızla duygusal ya da cinsel yakınlaşmalardan, iletişimlerden, akrabalarla kaypak, yalan dolan ilişkilerden, anlaşmalardan, görüşmelerden ve alkolden uzak durmalısınız.

YÜKSELEN KOVA: Haftanın yoğun konuları; yabancılar, uzaktakiler, yabancı ülkeler, yüksek eğitimler, hukuk davaları, dinsel inançlar ya da büyük hedefleriniz olabilir. Bu alanlarda olumsuz olarak; özellikle psikolojik sağlığınızı ve uykularınızı olumsuz etkileyen önemli değişimler, sonlanmalar, bilinçaltındaki yıkıcı ve tatmin görmemiş duyguların gün yüzüne çıkması sizin için zorlayıcı olabilir. Olumlu anlamda şansınızı yükseltenler ise; çalışkan, disiplinli, güvenilir yönlerinizi ve davranış alışkanlıklarınızı haftanın yoğun konularında göstermektir. Diğer şanslı durum, uzaktakilerle ya da yabancılarla flörtleşme ve yeni eğlence alanı yaratma girişimleriniz olabilir. Ancak eğlence alanınız, flörtleşme arayışlarınız, çocuklarla ilgili konular ve şans oyunlarında kontrolü ve ölçüyü kaybedip aşırı durumlara neden olursanız para kaybetme ya da dolandırılma olasılığı vardır.

YÜKSELEN BALIK: Haftanın yoğun konuları; eşinizin parası ya da ortaklı olan paralar, cinsel yakınlaşmalar, miras, vergi, sigorta gibi başkalarına ait maddi değerler olabilir. Bu alanlardaki olumsuz etkiler ya da maddi kayıplar; sosyal gruplaşmalarda bitişler, zorunlu değişimler ya da zorlayıcı durumlarla etkileşim halindedir. Ayrıca, yeni flörtleşme beklentinizde, düş kırıklığı ve üzücü sonuçlar alabilirsiniz. Yoğun konularınızdaki şanslı ve olumlu durumlar ise; anne, baba, aile büyükleri, ev, aile yadigarları ya da aile mirası üzerinden gelebilir. Bu alanlardaki şanslı durum, ayrıca psikolojik yönden de kendinizi güvende hissettirecektir. Ancak, çok dikkat etmeniz gereken bir durum daha var. Çevrenize, ailenize ve meslek alanındaki yöneticilere karşı kesinlikle açık, net ve dürüst olmalısınız. Kaypak durumlar, alkol, yalanlar ve kontrolsüzlük size rütbe ve para kaybettirebilir.

">

Pluton'un ileri harekete geçti ve yıkıcı etkilerini artık daha güçlü göreceğiz. Pluto’nun Güneş ile yaptığı olumsuz bağlantı, bu hafta ve sonraki Güneş Tutulması haftasının sonlarına kadar devam ediyor. Bunun anlamı; bu hafta haritanızın Terazi evinde ve sonraki Güneş Tutulması haftasında ise haritanızın Akrep evinde zorunlu köklü değişimler ya da kayıplar beklenebilir. Pluto olumsuz yerleşimlerinde yapmanız gereken; elden gidenleri kabullenmek ve gelmekte olan yeni duruma hazırlık yapmaktır. Çünkü, kayıplara bağlanıp kalmak durumu daha çok zorlaştırır. Diğer yandan Mars’ın Neptün ve Jüpiter ile olumsuz bağlantısı; kontrolsüz, ölçüsüz ve aldanarak bazı zorluklar yaşayabileceğinizi ya da şiddet dozu yüksek aşırı durumların içine çekilebileceğinizi anlatır. Bu yüzden özellikle alkol benzerlerinden uzak ve uyanık olmanız gerektiğini söyler.

Olumlu haberde; geçen hafta gökyüzünde olan Güneş, Satürn ve Mars büyük üçgeni bu hafta da devam ediyor. Cesaret, girişkenlik, kararlılık, açık ve net olmak, dürüstlük ve disiplinli çalışmalarınız, karşılaşacağınız olay ya da durumlarda çok fazla işinize yarayacaktır. Bu ana tablodan en çok etkilenen konularınızı yükselen burçlarınız belirleyecek.

YÜKSELEN KOÇ: Haftanın yoğun konuları; eş, sevgili ya da ortaklık gibi yakın ikili ilişkiniz üzerindedir. Bu alanda olumsuz ve olumlu durumlar gün yüzüne çıkıp görünür olacak. Olumsuz etkilenmeyi tetikleyen; meslek, kariyer ve gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler ya da sosyal konumunuzdaki önemli değişimler ya da sonlanmalar olabilir. Diğer nedeni aile, ev ya da anne ile bağlantılı üzüntüler olabilir. Yoğun konularınızı etkileyen şanslı ve olumlu gelişmeler ise; eş ya da ortağınız ile birlikte katılacağınız sosyal etkinliklikler, gruplaşmalar, yakın çevre ve akrabalarla görüşmeler, kısa geziler ve kuracağınız iletişimlerdir. Ancak, yakın çevre ve akrabalarla kuracağınız iletişimlerde dikkat etmeniz gereken bir durum var. Asla yalan, dolan ve psikolojiyi yaralayacak kontrolsüz ve ölçüsüz aşırılıklara kalkmayın. Alkol ve benzerlerinden uzak durun.

YÜKSELEN BOĞA: Haftanın yoğun konuları; sağlık, iş ortamı, bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler ve tekrarlanan günlük işlerinizdir. Bu alanlarda olumsuz ve olumlu durumlar gün yüzüne çıkabilir. Olumsuz olarak; uzaktakilerle ya da yabancılarla süregelen bir durumun sonlanması ya da zorlayıcı bir dönüşüme girmesi olabilir. Diğer olumsuz etkilenme nedeni; yakın akrabalarla ya da kardeşlerle olan görüşmelerin ya da onlarla ilgili bir sağlık sorununun verdiği üzüntü olabilir. Yoğun konularınızda olumlu durum ise; iş ortamınızda, mesleğinizde, kariyer ve gelecek planlarınızda yükselmek, yeni bir düzen kurmak ve para kazanmak için adım atabileceğiniz şanslı zamandır. Para konusunda dikkat etmeniz gereken şey, sosyal gruplaşmalar üzerinden kandırılma ve dolandırılma olasılığıdır. Özellikle kaypak durumlara, belirsizliğe, yalan dolana ve alkole dikkat etmelisiniz.

 YÜKSELEN İKİZLER: Haftanın yoğun konuları; çocuklar, kişisel zevkleriniz, şans oyunları, yarışmalar, yeni sevgili işleri ya da arayışları olabilir. Bu alanlarda olumsuz ve olumlu etkiler alıyorsunuz. Özellikle bunlarla bağlantılı olarak para kaybı sizi üzebilir. Miras, vergi, sigorta ya da başkalarına ait maddi konularda önemli bir değişim, kayıplara neden olabilir. Yeni flörtleşmelerde, cinsel yönde anlaşmazlık ve ayrılık yaşanabilir. Haftanın yoğun konularındaki şanslı durumlar ise; yabancılar ya da uzaktakilerle ilgili girişimleriniz ve güvenli ilişkilerinizdir. Bu görüşmelerden yeni bir aşk da doğabilir. Diğer dikkat etmeniz gereken konu; meslek, kariyer, gelecek ve kariyer planları ya da yöneticilerle olan görüşme ya da davranışlarınızda; sert, tartışmacı, saldırgan ya da şiddetli tarafınızı göstermemektir. Bu konuda ölçülü, uyanık olmak, yalandan ve alkolden uzak kalmak sizin yararınızadır.

YÜKSELEN YENGEÇ: Haftanın yoğun konuları; eviniz, aileniz, aile büyükleri, aile yadigarları, içsel dünyanız ya da doğup büyüdüğünüz yurdunuz ile ilgili olabilir. Bu konularda bazı olumsuzlular ve olumlu şanslar gün yüzüne çıkabilir. Olumsuz olarak; eşiniz ya da sevgilinizle ilgili önemli bir değişim ya da sonlanma, ailede ve sizin içinizde üzüntü yaratma eğilimindedir. Daha şanslı ya da olumlu gösterge ise aile mirası ya da aile yadigarları ile ilgili yeni düzenlemeler olabilir. Ayrıca, baba ile ilgili olumlu sağlık gelişmesi sizi mutlu edebilir. Dikkat etmeniz gereken diğer konular; yabancılar, hukuk davaları, dinsel inançlar, yabancı ülkeler, eğitimler, uzun geziler ve yabancı kültürlerle ilgili olarak uyanık kalmaktır. Bunlarla ilgili alkol, uyuşturucu bağlantıları, kandırılma, dolandırılma ya da tutuklanma olasılıklarına karşı kontrolün ve ölçünün dışına çıkmamalısınız.

YÜKSELEN ASLAN: Kardeşler, yakın akrabalarınız, yakın çevreniz, sıkı dostlarınız, diğer insanlarla olan iletişimleriniz, görüşmeleriniz ya da kısa geziler bu haftanın yoğun konusudur. Bu konular hem olumsuzlukları, hem de şansı barındırıyor. Önemli değişimler ortaya çıkmadan önce; yakınlarla ilgili sağlık sorunları, üzücü zorluklar, belki küsmeler ya da dostlarla ilgili bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Psikolojik etkilenme ve uyku bozukluğu olabilir. Yakın çevre ve dostlarla ilgili şanslı durumlar; onların yardımıyla yeni sosyal gruplara ya da toplantılara katılmak. Yeni gruplaşmalar üzerinden tanışacağınız kişilerle kalıcı ve güvenilir beraberlikler ya da ortaklıklar kurmaktır. Uzaktaki kişiler, yüksek eğitimler, hukuk, uzak geziler ve sosyal alandan tanıdığınız kişilerle yakınlaşma isteğinizde; kontrolsüz, ölçüsüz ve abartılı durumlara girerseniz tehlike sizi kapıda bekliyor olacak.

YÜKSELEN BAŞAK: Maddi kazanımlarınız, birikimleriniz, alacak ve borçlarınız ya da maddi değeri olan eşyalarınız, olumlu ve olumsuz anlamda bu haftanın yoğun konusudur. Çocuklarla ilgili önemli değişimler, kişisel zevkleriniz, borsa, şans oyunları, yeni flörtleşme arayışları ya da sosyal gruplaşmalardaki duygusal beklentilerin boşa çıkması bu hafta size para kaybettirebilir. Para konusundaki olumlu durumlar; meslek ve iş ortamındaki girişimleriniz, yeni iş kurulumu, yeni bir iş düzeni, iş ortamında sağlam ve kararlı davranışlar ve yöneticilerle açık, net ve canlı ilişkiler kazanç elde etme şansı getirir. Mesleğinizi, sosyal konumunuzu ya da bulunduğunuz mevkiyi, birliktelik gibi yakın ikili ilişkilerde kullanmanız ya da kontrolsüz ve ölçüsüz yakınlaşmalar tehlikelidir. Yakın ikili ilişkilerde yalan, dolan, aldatılma, şiddet, kaypaklık ve aşırı durumlar olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Karakteriniz ve çevrenize gösterdiğiniz davranış alışkanlıklarınız bu hafta da test edilmeye devam ediyor. Kendinize ve çevrenize taşımak istediğiniz; barış, huzur arayışları, arabuluculuk, dengeli ve uyumlu görünüş, uzlaşmacı, doğa ve sanatsever yönleriniz olsa bile meslek ve aile ortamında zorlayıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Aile ve ev konularında zorunlu değişimler, meslek ve sosyal konumunuzda üzücü gelişmeler ve görüşmeleriniz olabilir. Olumlu olarak; barış, denge ve huzur arayışları ve alışkanlıklarınız; yeni flörtleşmeler, uzaktaki, yabancı kişilerle ya da yabancı ülkelerle ilgili yeni ve canlı girişimler, başlangıçlar, çocuklarla ya da kişisel zevklerle ilgili yeni bir düzen oluşturmak için şans getirebilir. İş ortamı, iş arkadaşları, eşiniz ya da sağlığınız için alkol, ölçüsüzlük ve aşırılıklardan kaçının. Uzun gezilerden ya da uzaktaki bağlantılardan zarar görme olasılığı vardır.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta olumlu ve olumsuz yanları ile yoğun konularınız; psikolojik ağırlıklı içsel sorunlar, hastaneler, esir kalma, uyku bozukluğu, rüyalar ve bilinçaltı soyut alanınız hakkındadır. Denge, uzlaşma ve huzur arayışlarınızı; kardeşler, yakın çevre, akrabalar, geziler ve iletişimlerle ilgili konulardaki zorlayıcı durumlar engelleyebilir. Uzaktaki birinden duygusal beklentileriniz boşa çıkabilir. İçsel ve soyut alanınızdaki huzur ve barışı sağlamaya yardımcı olacaklar; aile, anne, baba, ev ile ilgili konular ve cinsel yakınlık için atacağınız adımlar olabilir. Ancak yeni flörtleşmeler ya da cinsel yakınlaşmalar için kesinlikle uyanık ve zinde olmak gerekiyor. Alkol ve benzerleri, kaypaklık, aşırı güven, kontrolsüzlük, ölçüsüzlük ve normalin dışındaki aşırı durumlar; hem yakınlaşma arayışları, hem de sağlığınız için tehlikeli durumlar yaratabilir.

YÜKSELEN YAY: Bu haftanın yoğun konuları; sosyalleşme, gruplaşma, toplantılar ve çok samimi olmayan yüzeysel arkadaşlıklardır. Bu alanda olumlu ve olumsuz gelişmeler olabilir. Alacakların alınmaması, borçlar, para akışında zorlayıcı durumlar, kayıplar ya da eşinizin parası ile ilgili üzücü durumlar sosyal etkinliklerinizi ya da toplantılarınızı olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. Olumsuz gelişme olasılığı olan para konuları dışında, yeni sosyal ortamlarda şans getirecek olan; yakın çevre ve akraba ilişkileri, görüşmeler, buluşmalar, eşiniz ya da ortağınızın desteği, sosyal gruplaşmalardan sevgili bulma girişimleriniz olabilir. Ancak, dikkatli olmazsanız; eş, sevgili ya da ortaklık ilişkisinde bazı zorlayıcı durumlar gündeme gelebilir. Sertleşme eğiliminde olan eş ilişkileri; aile, ev ve çocuklarla ilgili aşırı durumlara, kaypak, belirsiz, alkolün dahil olduğu yalan dolan işlere ve ilişkilere yönlenebilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu haftanın yoğun konuları; meslek, yöneticilerle ilişkiler, sosyal konum, gelecek ve kariyer planlarıdır. Bu alanlarda olumsuz ve olumlu durumlar gün yüzüne çıkacak görünüyor. Kişiliğinizdeki katı, uzlaşmaz, anlaşmaz, inatçı ve var olanı bitirme eğilimi taşıyan alışkanlıklarınız; meslek alanınızı, yöneticilerle olan ilişkilerinizi ve gelecek planlarınızı alt üst edebilir. Bu durum eş ilişkinizde de üzüntü yaratabilir. Meslek ve kariyer alanınızdaki şansınızı yükseltecek olan durumlar ise; daha barışçı, anlayışlı, uzlaşmacı ve uyumlu iş ortamı ilişkileri, girişimleri, yeni ve cesur adımlar ve para kazanmaya yönelik yeni bir iş planı yapmaktır. Ancak özellikle iş ortamında ya da iş arkadaşlarınızla duygusal ya da cinsel yakınlaşmalardan, iletişimlerden, akrabalarla kaypak, yalan dolan ilişkilerden, anlaşmalardan, görüşmelerden ve alkolden uzak durmalısınız.

YÜKSELEN KOVA: Haftanın yoğun konuları; yabancılar, uzaktakiler, yabancı ülkeler, yüksek eğitimler, hukuk davaları, dinsel inançlar ya da büyük hedefleriniz olabilir. Bu alanlarda olumsuz olarak; özellikle psikolojik sağlığınızı ve uykularınızı olumsuz etkileyen önemli değişimler, sonlanmalar, bilinçaltındaki yıkıcı ve tatmin görmemiş duyguların gün yüzüne çıkması sizin için zorlayıcı olabilir. Olumlu anlamda şansınızı yükseltenler ise; çalışkan, disiplinli, güvenilir yönlerinizi ve davranış alışkanlıklarınızı haftanın yoğun konularında göstermektir. Diğer şanslı durum, uzaktakilerle ya da yabancılarla flörtleşme ve yeni eğlence alanı yaratma girişimleriniz olabilir. Ancak eğlence alanınız, flörtleşme arayışlarınız, çocuklarla ilgili konular ve şans oyunlarında kontrolü ve ölçüyü kaybedip aşırı durumlara neden olursanız para kaybetme ya da dolandırılma olasılığı vardır.

YÜKSELEN BALIK: Haftanın yoğun konuları; eşinizin parası ya da ortaklı olan paralar, cinsel yakınlaşmalar, miras, vergi, sigorta gibi başkalarına ait maddi değerler olabilir. Bu alanlardaki olumsuz etkiler ya da maddi kayıplar; sosyal gruplaşmalarda bitişler, zorunlu değişimler ya da zorlayıcı durumlarla etkileşim halindedir. Ayrıca, yeni flörtleşme beklentinizde, düş kırıklığı ve üzücü sonuçlar alabilirsiniz. Yoğun konularınızdaki şanslı ve olumlu durumlar ise; anne, baba, aile büyükleri, ev, aile yadigarları ya da aile mirası üzerinden gelebilir. Bu alanlardaki şanslı durum, ayrıca psikolojik yönden de kendinizi güvende hissettirecektir. Ancak, çok dikkat etmeniz gereken bir durum daha var. Çevrenize, ailenize ve meslek alanındaki yöneticilere karşı kesinlikle açık, net ve dürüst olmalısınız. Kaypak durumlar, alkol, yalanlar ve kontrolsüzlük size rütbe ve para kaybettirebilir.

Tüm yazılarını göster