Asena Erkin'den ikinci skandal !

Asena Erkin'in adı bu kez Türkiye'de değil Almanya'da aşk skandalına karıştı.

Alman basınında yer alan şok iddiaya göre Fenerbahçeli Caner Erkin ile evli olan modacı Asena Erkin, iş adamı Mehmet Dinçerler'le birlikte...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bir dönem özel hayatıyla gündem olan Asena Erkin'in adı bu kez Almanya'da bomba bir iddiaya karıştı! 2014'te adı şarkıcı Berkay'la aşk skandalına karışan ünlü modacı, aylarca gazete manşetlerinden düşmemişti. Ünlü popçuyla Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken yakalanan Erkin'in daha sonra da yine Berkay'la Londra'da el ele çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Birlikte Tayland'da tatil yaptığı da iddia edilen olay ikili, çok yakın arkadaş olduklarını söylemişti. İkilinin samimi fotoğrafları karşılığında Berkay ve Erkin çiftine şantaj yapıldığı da iddia edilmişti.

POPÇU ECE SEÇKİN'İ ALDATTI
Hatta o dönem Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin de eşinin arkasında durarak "Asena'ya güvenim sonsuz" demişti. Asena Erkin ile Berkay skandalı henüz unutulmamışken yeni bomba Almanya'da patladı. Almanya'daki birçok internet sitesinde yer alan haberlere göre Asena Erkin'in Hacı Sayid Baklavaları'nın veliahtı Mehmet Dinçerler ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Yine haberlere göre; Dinçerler'in bir dönem birlikte olduğu sevgilisi Ece Seçkin de bu yasak aşk yüzünden ilişkisini sona erdirdi.

CANER'İN HABERİ VAR MI ?
Güzel popçu, bir süre önce verdiği röportajında da "Sevgilimin cep telefonuna gelen bir aşk mesajını yakaladım. Mesaj, evli bir kadından geliyordu. O evli kadın yüzünden de ilişkimi bitirdim. İsmini açıklarsam yer yerinden oynar" demişti. Bu arada sık sık eşinden boşanacağı dedikoduları çıkan ancak bunu sürekli yalanlayan Caner Erkin'in eşiyle ilgili Almanya'da yapılan bu şok haberleri bilip bilmediği ise merak konusu oldu...

CANER YİNE TEK BAŞINA
Geçirdiği sakatlık sonrası Almanya'da ameliyat olan Caner Erkin, önceki akşam arkadaşlarıyla Kuruçeşme Huqqa'ya gitti. Koltuk değneği ile mekana giden Erkin, akşam yemeği yiyip sonrasında ise nargile keyfi yaptı.

Sonraki Haber