Aşiretten Nihat Doğan'a sert tepki !

Survivor'da Break Dance şov yapan Nihat Doğan'a üyesi olduğu aşiretten tepki geldi.

Survivor'da Break Dance şov yapan Nihat Doğan'a, üyesi olduğu Badıkan Aşireti'nden tepki geldi.

Survivor Adası'nın fantastik yarışmacısı Nihat Doğan'a, programın 1 mayıstaki bölümünde yayınlanan "Break Dance" şovu nedeniyle Badıkan aşiretinden tepki geldi.

Türkiye'nin en büyük aşiretlerinden biri olarak bilinen ve 200 binden fazla üyesi olduğu tahmin edilen Badıkan Aşireti'nin önde gelenleri Nihat Doğan'ı, aşiretin adını "layıkıyla" taşıyamamak ve reyting uğruna "lümpence" davranmakla suçluyor.

Muşlu yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen ve İstanbul'un varoşlarında büyüyen Nihat Doğan, Badıkan Aşireti'nin üyesi olduğunu vurgulamaktan bugüne kadar hiç çekinmedi. Hatta, Show TV'de katıldığı bir sabah programında "Ben Türkiye'nin en büyük aşiretinin bir bireyiyim: Badıkan aşireti. Benim 200 bin tane akrabam var. Size yemin billah ederim, bunları sinek gibi ezmezsem namerdim" sözleriyle ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e gözdağı vermişti.

Survivor'ın 1 mayısta yayınlanan bölümünde ise pembe gömleğiyle "Break Dance" yapan Nihat Doğan, izleyenleri bir hayli şaşırtmıştı. Badıkan aşiretinin ileri gelenleri Nihat Doğan'ın 'Break Dance' şovunu "Televole", "Yakışıksız", "Şaklaban" sözleriyle eleştirdi: Sırrı Sakık (BDP Muş Milletvekili, Gevozan kabilesi): Nihat Doğan kim ki, zavallının teki, şaklaban.

Sonraki Haber