Fazıl Say'dan Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na tepki, Haluk Levent'e destek

Ünlü piyanist Fazıl Say, Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ATV'nin isteğiyle ortak yayında yer almayacağı iddiasına, "Çok sağlıksız bir durum bu… Birilerinin tedaviye ihtiyacı var" derken Haluk Levent'e de "Senin yüzünden olmadı" diyerek destek verdi.

Maraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’nin 8 televizyon kanalının yapacağı ortak yayında ATV’nin, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği'ne destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun katılmasını istemediği iddia edildi. Levent iddianın ardından sosyal medya hesabından, "Benim yüzümden oldu. Çok üzgünüm. Bir kez 'devlet nerde?' cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbap'ta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım" ifadelerini kullandı.

Levent'in üzgün olduğunu belirtmesinin ardından Fazıl Say da Twitter hesabından, Levent'e destek verdi. Say, "Yok yok… Senin yüzünden olmadı… Çok sağlıksız bir durum bu… Birilerinin tedaviye ihtiyacı var sadece… Çook iyi ve çook uzun bir tedaviye…" dedi. 

Sonraki Haber