Pascal Nouma, Acun Ilıcalı'nın 3 Survivor teklifini neden reddettiğini açıkladı

Acun Ilıcalı'nın, Survivor All Star için eski futbolcu Pascal Nouma'ya 3 kez teklif götürdüğü, Nouma'nın ise bu 3 teklifi de reddettiği ortaya çıktı. Pascal Nouma, katıldığı bir programda Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini neden reddettiğini açıkladı.

Eski futbolcu Pascal Nouma, Oya Çınar’ın YouTube programında Acun Ilıcalı'nın kendisine üç kez Survivor teklifinde bulunduğunu itiraf etti. Nouma, "Türkiye neden televizyona değilmiş gibi görünüyor? Çünkü istemiyorum" diyerek Acun Ilıcalı'nın teklifini reddettiğini belirtti. Nouma, daha önce iki kez katıldığı Survivor deneyimlerinden sonra üçüncü kez teklif almak istemediğini vurguladı.

“NO ACUN İSTEMİYORUM”

Pascal Nouma'nın açıklamalarında dikkat çeken bir detay ise tuvalet ihtiyacıyla ilgiliydi. Nouma, "No Acun istemiyorum. Kamera kapalı, yemek veriyorlar, insanlar soruyor. İmkansız... 90 kilo gittim, 72 kilo döndüm. Tekrar ormanda tuvalet yok filan, yeter!" şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar, geçtiğimiz günlerde Survivor'da diskalifiye olan Sema'nın da yarışmacıların tuvalet ihtiyacı için ormanı kullandıklarını itiraf etmişti.

Sonraki Haber