Reha Muhtar tutuklanan eski sevgilisi Gülşen için kılını kıpırdatmadı

Türkiye Gülşen'in tutuklanmasını konuşurken sosyal medyada da Gülşen depremi yaşanıyor. Ancak bu depremin uğramadığı bir adres dikkat çekti. Gülşen ile geçmişte bir birliktelik yaşayan Reha Muhtar'ın tutuklanan eski sevgilisi Gülşen için hiç bir paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye Nisan ayında verdiği konser sırasında İmam hatiplilerle ilgili sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" iddiasıyla soruşturma başlatılan ve dün gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan şarkıcı Gülşen'i konuşmaya devam ediyor.

Sosyal medyada da Gülşen hakkında soruşturma başlatılmasından, ünlü şarkıcının cezaevine konulmasına kadar bitmek bilmeyen bir tartışma var.

Ancak bu tartışmaya katılanlar kadar katılmayan bir isim de dikkat çekti. Bu isim Gülşen ile bir dönem birliktelik yaşayan ünlü televizyoncu Reha Muhtar oldu. Hatırlanacağı gibi Reha Muhtar ile Gülşen bir dönem birlikteydi.

Gülşen'in tutuklanmasının ardından "kim ne dedi" diye Twitter'a koşanların duraklarından biri de Reha Muhtar'ın Twitter hesabı oldu. Ancak Reha Muhtar'ın eski sevgilisinin tutuklanmasıyla ilgili olarak tek bir kelime dahi etmediği görüldü.

Twitter'da gündeme dair yaptığı paylaşımlar ve her konuda kestiği ahkamlarla tanınan Reha Muhtar'ın yorumsuz kalması bu sefer de sosyal medyada kadınlara "ah vefasız Reha, vah vefasız Reha" dedirtti.

Sonraki Haber