Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu

Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen yarışma sonrasında gergin anlar yaşanırken, haftanın eleme adayı da belli oldu.

Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, üçüncü kez dokunulmazlık ve ödül oyununda karşı karşıya geldi. Oyunu kadınlarda ünlüler alırken, erkeklerde de kazanan ünlüler oldu. Üçüncü dokunulmazlık da ünlüler takımına gitti. Günün ödülü ise Köfte - Patates kızartması - Salata- Tiramisu oldu.
 
"BEN SENİ SİVİLDE DE TANIYORUM"
 
Anıl, Hikmet karşısına oyunu kaybettikten sonra Ogeday ile tartışma yaşadı. Ogeday oyun sonunda, ''Anıl bizden hala." sözlerini sarf edince Anıl da ''Ogeday küçük Atakan olmuşsun. Böyle konuşmalar. Onun sözleri onun konuşmaları." dedi. Ogeday ise nasıl konuşmalar olduğuna dair Anıl'a soru yöneltti. Ogeday "Bu yarışmadaki tek sinirli kişi sensin Anıl." sözlerine karşılık Anıl, "Ben seni sivilde de tanıyorum Ogeday sen böyle değilsin" ifadelerini kullandı.
 
Tartışmaya, ''Kaybetmeyi bil. Ayşe'yi kaç kere azarladın, benchte kaç kişiyi azarladın. Sonra da gidip herkesten özür diliyorsun." sözleri ile Ogeday son verdi. Ogeday ile oyuna çıkan Anıl, kazandığı sayının ardından ''Şimdi anladın mı kardeş o kırmızı takımdakinin kim olduğunu!'' diyerek Ogeday'ı işaret etti.
  
"İSTERSEN ADINI RADEM OLARAK DEĞİŞTİREBİLİRİM"
 
Anıl'ın kazandığı oyun sonunda Atakan, kırmızı takıma uyarı niteliğinde sözler sarf etti. Atakan'a karşılık ise Adem'den geldi. Tartışmanın dozunun artması ile Atakan "Üzerim seni'' sözlerini kullandı. Adem ise ''Merak ettim nasıl üzeceksin beni söyle bakalım" dedi ve karşılığında Atakan ''Sakatlığın geçince alırım karşıma seni, yener üzerim." şeklinde yanıt verdi. Adem'in ''İyi 'R' yaptın.'' çıkışına Atakan'dan ''R'de bir numara senin. İstersen adını Radem olarak değiştirebilirim" dedi.
 
Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybettiği için takım konseye gitti. Konseyde yapılan oylamayı Acun Ilıcalı açıkladı. Konseyde en çok Hikmet ve Evrim'in ismi yazıldı.
 
ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU
 
Konseyde yapılan oylamada 3. eleme adayı Hikmet seçildi.

Sonraki Haber