Survivor All Star'da Nagihan Karadere ve Yunus Emre için karar verildi

Bu yıl kavgaların, tartışmaların ve akıl almaz olayların bitmek bilmediği Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere ve Yunus Emre için alınan kararı açıkladı.

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı Nagihan Karadere ve Yunus Emre hakkındaki kararları açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. Konseyde Acun Ilıcalı ile konuşan Nagihan Karadere yarışmayla ilgili kararını açıkladı.

Acun Ilıcalı Nagihan'a kötü haberi verdi

Nagihan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı şunları söyledi: "İç yan bağ yırtığı var, ön çapraz bağ yırtığı var. Dış menisküs yırtığın var. Buradan bir operasyon geçirmen gerekiyor ancak bu operasyonu erteleme şansın var. Operasyonu sezon sonu da geçirebilirsin ancak bu hasarla doktorumuzun bu konudaki yorumu yarışlarda başarılı olma şansın pek yok. Üst adele grubun sağlamsa sana yarışma şansı verebilir ancak eskisi gibi olma şansını bir mucize görüyor"

Nagihan Karadere kararını açıkladı

Survivor ile ilgili kararını açıklayan Nagihan Karadere ise "Burayı ve sizleri çok seviyorum. En azından doktorumuzun kontrolünde kendimi denemek istiyorum ama zorlamadan, riske atmadan. Çünkü sağlık her şeyden önemli. Sevenlerimi üzmek istemiyorum. Buradan çekip gitmek en kolayı ancak mücadele etmek en zoru. Doktorumla beraber parkura geri dönmek istiyorum. Olursa olur. Olmazsa da hızlı bir şekilde Türkiye'ye dönüp ameliyatımı olmak istiyorum." dedi. Böylece Nagihan sakatlığına rağmen Survivor'a devam etmeye karar verdi.

Konseyi terk eden Yunus Emre diskalifiye mi oldu ?

Yunus Emre, Berna ile "top" kavgası sonrasında 4 ödül ceza almış ve konseyi terk etmişti. Konseyi bırakıp giden Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağı tartışılırken konseye geri dönen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz zaten biz senin diğer yarışmacılarla olan ilişkilerin konusunda problem yaşıyoruz. Bir daha anlatayım neden ceza aldın... Bir olay yaşıyorsun karşında bir kadın var bizim kabul etmeyeceğimiz tondan konuşuyorsun konunun içeriği de kabul edilmez." dedi. 

Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin kavga sırasındaki sözlerini hatırlatarak "Özü sözü bir delikanlı bir kardeşimsin sizin raconda kadınlara kötü söz söylemek gibi bir şey var mı?" diye sordu.

Yunus Emre yarışmaya devam ediyor

Yunus Emre ise "Ben de çok pişmanım" deyince Ilıcalı ise "Algılamakta zorlanıyorum. Topları versene diyor ama o kadar iyi niyetli ki... Bundan nereye varabilirsin" dedi. Bu diyalogların ardından herhangi bir diskalifiye kararı açıklanmadı.

Sonraki Haber