Can Ataklı'nın isyanı olay oldu: ''Çüş ulan çüş be!''

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Youtube kanalında yaptığı yayında yandaş gazetelere "Çüş ulan çüş be" diyerek tepki gösterdi.

Mersin'de polisevine yapılan saldırı tüm Türkiye'yi yaralarken, yandaş medya yine muhalefeti karalama fırsatını kaçırmadı. Eylemi gerçekleştiren teröristi muhalefet ile ilişkilendirmeye çalışan yandaşlar, birbirine benzer manşetlerle çıktı.

Korkusuz gazetesi yazarı gazeteci Can Ataklı, Youtube kanalında yaptığı yayında yandaş gazetelerin manşetlerine tepki gösterdi. Ataklı, söz konusu gazetelerin CİMER'den yönetildiğini ifade ederek "Hepsi sürmanşetten girmiş, 'CHP'nin gazetecisi polisimizi şehit etti' diyerek.  Bu başlıkları görünce sinirleniyorm; çüş ulan çüş be. Bu kadar ahlaksızca manşetler atmak ne demek? Böyle bir rezalet olur mu? Böyle bir ayıp olur mu? Ne demek CHP'nin teröristi?" dedi.

 SOYLU'YA TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da tepki gösteren Ataklı, "MHP ile Soylu'nun arası bozulmuş. Çünkü işin içinde para var, para olunca bunlar din iman bilmez. Süleyman Soylu zorda, kendini kurtarmak için her şeyi yapıyor. Mersin'de yaşanan olayın üstünde tepiniyor, vazgeçilmez olmak istiyor." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber