CNN Türk canlı yayınında İmamoğlu ile Akşener böyle ''ti''ye alındı

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen CNN Türk ekranlarında dün akşam yayınlanan Gece Görüşü adlı programda sunucu Hande Fırat ile gazeteci Melik Yiğitel İYİ Parti lideri Akşener ile İBB Başkanı İmamoğlu'nun birbirlerine sarıldığı anları "ti"ye alarak Türk televizyon tarihinde yandaş medyanın ilklerine bir yenisini daha ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar açıklandı. Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Kararı öğrendikten sonra yanında bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sarıldı.

Dün akşam CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü adlı programa konuk olan ve Akşener'in İmamoğlu'na sarılmasını samimiyetsiz bulan Gazeteci Melik Yiğitel, programın sunucu Hande Fırat'a sarılarak yaptığı canlandırma ile yayına damgasını vurdu.

İmamoğlu'nun mahkeme kararını öğrendiği an

Eski İBB sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından İmamoğlu’nun hakkında verilen siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasını öğrendiği anı paylaşmıştı. Söz konusu videoda, İmamoğlu’nun hakkında verilen kararı bir telefondan öğrendiği görüldü. Öte yandan görüntülerde Meral Akşener’in de karar ile ilgili yorumlarda bulunduğu görüldü. Videonun ilerleyen kısımlarında ise Meral Akşener sandalyesinden kalkarak İmamoğlu’na “Yeni başladık” diyerek sarılıyor.

Sonraki Haber