Kuddusi Müftüoğlu: Maçlara çıkmayabiliriz

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, ligin ilk yarısında Avni Aker Stadı'nda hakemlerin mahsur kalmasını canını en çok sıkan olay olarak belirtti.

Milliyet gazetesine verdiği röportajda önemli açıklamalar yapan Müftüoğlu, Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından Çağatay Şahan ve ekibinin 4 saat soyunma odasında kalmasını ilk yarının en can sıkıcı durumu olarak değerlendirdi.

KABUL EDİLEMEZ

Trabzon'da yaşanan durumun bir benzerinin yaşanması halinde maçlara dahi çıkmayabileceklerini ifade eden Kuddusi Müftüoğlu; “Hakem Çağatay Şahan ve ekibinin 4 saat kalması kabul edilebilir bir durum değildi. Bundan sonra benzer bir olay ile karşılaşırsak, federasyonla da istişare ederek çok net söylüyorum maçlara çıkmayabiliriz. Haklı kalmak istiyoruz. Federasyonumuz bu olayda sonuna kadar yanımızda yer aldı. Net tavır koydu. Verilen cezalarını tartışmak bizim işimiz değil. Lakin şu bilinmeli ki biz de MHK ve hakem camiası olarak tekrarında tepkimizi maça çıkmayarak koyarız” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber