Jesus'tan itiraf geldi... Ali Koç ile gerginliği kabul etti

Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş'a 4-1 kaybettikleri derbi maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile tartıştıklarına dair iddiaları kabul etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Beşiktaş derbisi sonrası istifa etmeyi düşündünüz mü?" ve "Soyunma odasında Başkan Ali Koç ile tartıştığınız doğru mu?" sorularına samimi yanıtlar verdi.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Sarı-lacivertliler, yarı finalde Sivasspor ile karşılaşacak. 

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, maçı değerlendirdi. 

Jesus açıklamasında; "Bugün Fenerbahçe taraftarı için özel bir geceydi. Basketbol takımımız kazandı, voleybol takımımız kazandı. Biz de kazandık. Fenerbahçe'nin büyük bir spor kulübü olduğunu yeniden gösterdik." dedi. 

"FUTBOLDA BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYOR"

Portekizli deneyimli teknik adam; "Dün Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'e farklı kaybetti. Liverpool, Manchester United'ı 7-0 yenmişti. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Biz iyi bir maç çıkardık ve iyi bir reaksiyon gösterdik." sözlerini kullandı. 

FENERBAHÇE TARAFTARINA ÇAĞRI

Deneyimli teknik adam açıklamasının devamında; "Fenerbahçe taraftarlarından bir ricam var. Birlik olalım. Zaten son aldığımız mağlubiyet hepimizi çok üzdü. Oyunculara sevgi göstersinler, öz güven aşılasınlar. Kupada yarı finaldeyiz, ligde 6 puan gerideyiz. Hala her şeyin ortada olduğunu düşünüyorum. Ligin bitmesine 9 maç kaldı. Ortada hala 27 puan var. Liderin 6 puan gerisindeyiz ama hala şansımız olduğuna inanıyoruz. Bu ülkenin en önemli 2. kupası olan Türkiye Kupası'nda yarı finaldeyiz. Taraftarlarımızdan ricam, oyuncu seçmesinler. Harika bir takımımız var, başkanımız bu takım için her şeyi veriyor. Birlik olalım ki hedeflerimize ulaşmak daha kolay olsun." dedi. 

JORGE JESUS'A "İSTİFA" SORUSU"

Brezilyalı teknik adam maç sonrası düzenlediği basın toplantısında sorulan "Derbiden sonra istifayı düşündünüz mü?" sorusu üzerine "Ben buraya gelirken hedeflerimi gerçekleştirmek için geldim. Hem başkanımız için hem de taraftarımız için geldim. Hiçbir şey bitmiş değil. Hala çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem kupada yarı finaldeyiz, hem de lig bitmedi. İstifa etmek için bir sebep göremiyorum." yanıtını verdi.

DERBİ SONRASI ALİ KOÇ İLE GERGİNLİK YAŞADI MI

Tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş derbisinden sonra Başkan Ali Koç ile aranızda gerginlik yaşandığı iddiaları doğru mu?" sorusunu ise "Beşiktaş maçından sonra hepimiz üzgündük. Böyle üzücü maçlardan sonra böyle şeyler yaşayabilir. Soyunma odasına her zaman gerginlikler olabilir. Ben başkanımı seviyorum. Aramızda güzel bir arkadaşlık var." diyerek cevapladı.

Sonraki Haber