Özgür Kaya

ozgurkaya@sgkmevzuati.com
TÜM YAZILARI
Çalışan kadınların doğum öncesi ve doğum sonrası çalışma hayatındaki hakları nelerdir ? Sosyal güvenlik uzmanı ve Haber3.com yazarı Özgür Kaya yazdı: Çalışan kadınların doğum öncesi ve doğum sonrası çalışma hayatındaki hakları nelerdir ?
Tüp bebek tedavisinden yararlanma şartları Sosyal güvenlik uzmanı ve Haber3.com yazarı Özgür Kaya yazdı: Tüp bebek tedavisinden yararlanma şartları Evlenme ödeneği nedir? Şartları nelerdir? Sosyal güvenlik uzmanı ve Haber3.com yazarı Özgür Kaya yazdı: Evlenme ödeneği nedir? Şartları nelerdir? Emeklilik planlaması ve maaş hesaplaması Sosyal güvenlik uzmanı ve Haber3.com yazarı Özgür Kaya yazdı: Emeklilik planlaması ve maaş hesaplaması
Uzaktan çalışanlar ve uzaktan çalıştıranlar dikkat! Sosyal güvenlik uzmanı ve Haber3.com yazarı Özgür Kaya yazdı: İşte hem çalışanları hem de işverenleri ilgilendiren "uzaktan çalışma" ile ilgili kurallar... Yıllık izin hakkı ve bilinmesi gerekenler Sosyal güvenlik uzmanı ve Haber3.com yazarı Özgür Kaya yazdı: Yıllık izin haklarımız nelerdir ? Yıllık izin kullanırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor ? 2022 yılı kıdem tazminatı tavanı ne oldu ? Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Kaya yazdı: Asgari ücret ve memur maaşlarına yapılan artışlarla birlikte kıdem tazminatı da arttı. 2022 yılında çalışma hayatı ve sosyal güvenlik sisteminde neler değişti ? Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Kaya yazılarıyla artık Haber3.com’da... Milyonlarca çalışana 2022 rehberi: 2022 yılında çalışma hayatı ve sosyal güvenlik sisteminde neler değişti ?