10 bin çalışanına tatil hediye etti

10 bin çalışanına tatil hediye etti
Güncelleme:

ABD'li riskten korunma firması Citadel'in kurucusu Ken Griffin, şirketi için kazançlı bir yılın ardından 10 bin çalışanını, aileleriyle birlikte gidebilecekleri bir Disney World tatili ile ödüllendirdi.

Milyarder patron, ABD’nin Florida eyaletindeki Walt Disney World’de üç günlük bir tatil geçirmeleri için çalışanlarından ve ailelerinden 10 bin kişiye fon ayırdı. Citadel’in kurucusunun bu jestinin nedeni ise şirketin kârlılık açısından rekor bir yıl geçirmesiydi.

Şirketin sözcüsü Zia Ahmed, Griffin’in New York, Houston, Paris ve Zürih’teki ofislerindeki çalışanların Orlando’ya uçmalarını sağlayan uçak biletlerini karşıladığını da söyledi. Walt Disney World, Coldplay ve Carly Rae Jepsen’in performans sergilediği ve şirketin kendi istediği şekilde kullanması için özel olarak açılacak.

New York Post’a konuşan Griffin, “Sadece tarihimizin değil, finans tarihinin de en sıra dışı ekibini kurduk. Önümüzde inanılmaz bir gelecek var ve sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Forbes Zenginler Listesi’ne göre Griffin’in yaklaşık 31.7 milyar dolar değerinde bir serveti olduğuna inanılıyor ki bu da onu dünyanın en zengin 40. kişisi yapıyor.