18 dil bilen kadının çok ilginç sırrı..

18 dil bilen kadının çok ilginç sırrı..
Güncelleme:

18 dil bilen Norveçli bir iş kadını, geçmişte yaşadığını iddia ediyor.

18 dil bilen Norveçli iş kadını Maria Johnsen, bu dilleri geçmiş hayatlarından bildiği iddiasında. Johnsen geçmiş yaşamlarında Rus Kraliyet Ailesi'nin bir ferdi, bir Kızılderilli veÇin'de Qin Hanedanı'nın bir üyesi olduğunu düşünüyor.

18 DİL BİLİYOR

Johnsen, geçmişte 18 farklı hayat yaşadığı iddiasında. 18 farklı hayatında 18 farklı dil öğrendiğini söylüyor.

"Dillere çok aşinayım. Bu durumu başka bir şekilde açıklayamıyorum."

Johnsen, bu iddiasını psikolojiyle de desteklemeye çalışıyor.

18-dil-bilen-kadin-gecmiste-farkli-yasamlar-7999468_4343_m.jpg

TÜRKÇEYİ DE ANLAYABİLİYOR

Norveç'in Trondheim şehrinde bir dijital pazarlama şirketinin işleten Johnsen, çok iyi derecede İngilizce, Norveççe, Fransızca, Rusça, Çince, Danca, İsveççe ve Almanca biliyor.

Ayrıca Bulgarca, Sırpça, Farsça, Darice, Arapça, Hintçe, Lehçe, Türkçe, İtalyanca ve Japoncayı da anlayabiliyor.

"GEÇMİŞ HAYATLARIMDAN DOLAYI BU DİLLERİ BİLİYORUM"

"Konuştuğum her dili hissediyorum ve geçmişimin bir parçası olarak gördüğümden diller bana yabancı gelmiyor. Amerikalı ve İngiltereli farklı psikologlarla konuştum hepsi bana aynı şeyi söyledi. Diğer ülkelere seyahat ettiğimde daha önce oradaymış gibi hissediyorum. Oradaki konuştuğum insanlar bana çok aşina geliyor. Onları daha önce görmüş ve birlikte olmuşum gibi geliyor. Harika bir şey. Kanımca ölürsem bir sonraki hayatta yeniden doğacağıma şüphem yok. 'Güller ve Çikolatalar' adında İkinci Dünya Savaşı yıllarında geçen bir roman yazdım. Toplama kamplarında olanları yazdığımda sanki o günlerde yaşamışım gibi hissettim. Her şey bana çok aşinaydı. 18. ve 19. yüzyıllara dair hikayeler okuduğumda hepsi bana aşina geliyor." dedi.

Etiketler norveç yabancı dil