5 yaşındaki kızını boğarak öldürüp herşeyi itiraf etti!

5 yaşındaki kızını boğarak öldürüp herşeyi itiraf etti!
Güncelleme:

ABD'de cani anne, 5 yaşındaki kızını elleriyle boğduktan sonra intihar süsü vermek için kendi elleriyle astı. Sorguda her şeyi itiraf eden kadın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Amerika Iowa'da Kelsie Thomas isimli kadın, 5 yaşındaki kızı Cloe'yi elleriyle boğduktan sonra olaya intihar süsü vermeye kalkıştı. Kızının, odasında oynarken dolabında salıncak yaparken kendisini yanlışlıkla astığını iddia eden Kelsie, korkunç cinayeti itiraf etti.

Kızını boğmak için pijama kullandığı belirlenen kadın, gece yarısı kızının nefessiz ve hareketsiz kaldığını belirterek acil servisi aradı. İlk yardım ekipleri solunumunun durduğunu tespit ettikleri küçük kızı hastaneye kaldırdı ancak tüm müdahalelere rağmen hayata döndürmeyi başaramadı.

Olayın araştırılması sırasında çelişkili ifadeler veren cani kadın, telefon kayıtlarında kocası Aaron Thomas'a kızlarını öldürdüğünü söylemesiyle yakayı ele verdi. Mahkemede her şeyi anlatan cani kadın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yüksek mahkeme kararı bozmadığı takdirde Kelsie Thomas hayatının geri kalan kısmını cezaevinde geçirecek.

"Tamamen duygusuzdu"

Olayı araştıran polis memurlarından Michael Sieren, olay yerine gittiklerinde ve ilk sorgu sırasında genç kadının tamamen duygusuz bir şekilde konuşmasının şüpheleri artırdığını ifade ederek, "Yaşanan olay tamamen bir trajedi. Bir annenin bu hale gelmiş olması gerçekten korkunç" dedi.