5 yıldızlı otelde taciz skandalı

5 yıldızlı otelde taciz skandalı

25 yaşındaki genç kadın, tatil için gittiği 5 yıldızlı otelde tacize uğradı.

Önce iki yerli adam, daha sonra otel personeli tarafından taciz edildi. 25 yaşındaki genç kadın Gemma Khan, 5 yıldızlı otelde yaşanan kabus anları hala korkuyla anlatıyor.

25 yaşındaki İngiliz turist Gemma Khan 3 arkadaşıyla birlikte tatil yapmak için Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Ancak bu dört günlük tatil tam bir kabusa dönüştü.

Khan, tatilinin ilk günü otelde konaklamadığını öne sürdüğü iki Domniklinin tacizine uğradı. İki adam yaklaşarak genç kadınla önce İspanyolca konuşmaya başladı. Daha sonra tacizcilerden biri genç kadının şortunu aşağı çekmeye çalışırken bir diğeri de bikinisinin üstünü çözdü. Tacize uğrayan genç kadın bağırdı ve güvenliği çağırdı. Ancak kimse gelmeyince genç kadın koşarak odasına saklandı.

Khan, odaya döndükten sonra çok gerildiğini ve korktuğunu söylüyor. Olayın üzerine Khan para iadesi talebiyle otelden ayrılmak istediğini söyledi ancak olumsuz yanıt alınca otelde konaklamaya devam etti.

KENDİMİ ÇÖP GİBİ HİSSETTİM

'Kendimi çöp gibi hissettim' diyen Khan ertesi gün odasından çıkmaya çekindiğini belirtiyor.

Ancak genç kadının yaşadığı kabus burada da bitmiyor. Khan ilk taciz olayından iki gün sonra yine otel sınırları içerisinde benzer bir tacize daha maruz kalıyor. Bu kez genç kadın hediyelik eşya dükkanınında görevli personelin tacizine uğruyor.

BEDENİNİ BEDENİME DAYADI, BACAKLARIMI ELLEDİ

Khan dehşet anlarını şu sözlerle anlatıyor;

"Beni duvara ittirdi ve vücudunu vücuduma dayadı. Daha sonra bacaklarımı ellemeye başladı ve sessiz olmamı söyledi."

Olay yerinden adamı iterek hızla uzaklaşan Khan yine otel yetkililerine ulaşmaya çalışıyor. Ancak yetkililer onu 'boş bir ifadeyle' karşılıyor. konunun araştırılacağını söyleyerek Kahn'ı başlarından savuşturuyorlar.

4 GÜNLÜK TATİL İÇİN 900 EURO

Gemma Khan bu tatil için bir yıl boyunca çok fazla çalıştığını ve 900 Euro'yu peşin olarak ödedeğini belirtiyor. Khan hukuki süreci başlatacağını belirterek bu tatilin yaşadıkları içinde en kötüsü olduğunu söylüyor.